zahvaljujem decki drago mi je da vam se sviđaju i nadam se da cete imati ih prilike poslusat na nekom buducem druzenju
zahvaljujem i cappucinu na jucerasnjem posjetu,odlicnih dva sata druzenja smo imali
joe dalton napisao:Sviđa mi se ova koncepcija sa stalkom obzirom da ti je otvor TL tunela dolje.Bit će zanimljivo to čuti na jednom budućem TF-u.Pao kako si ti zadovoljan zvukom?
hvala joe ,zvucnik koji je raden kao nekakva proba ispao je i bolje nego sam mislio... a zvukom sam jako zadovoljan (a kako bi drugacije i ja bio..

)
ne sad salu na stranu,ako je sudit zvucnik po stupnju izoblicenja koje donosi u spektru kojeg realno moze da reproducira ovi su jedni od boljih zvucnika koje sam do sad napravio.126ce su dobre u sednjim i visokim iako mozda zadnju oktavu ne naprave do kraja,iako ne vjerujem da ce visokih nikome faliti.Ono basa sto ovaj zvucnik reproducira radi ga zbilja dobro,ajd ne ide bas jako duboko ali od ovakvog malisana se nemoze u TL vise ni ocekivat.Primjerice u ovih zadnjih tjedan-dva dana od kad ih slusam najvise ponavljam Renaud Garcia-Fonsa i sl.
utjecaja kutije na to podrucije vjerujem da nema pa je sve jako cisto iprecizno kako bi trebalo bi i kako do sad doma nisam imao prilike slusati..
mislim da bi vlasnici slabijih pojacala najvise uzivali u ovakvim zvucnicima i bez da bi iskljucio koristenje i manjih zvucnika.. (imam par kandidata za kojim slinim..) slazem se i sa zuzijem da ima i drugih opcija koje nazalost nisam probao i volio bi cut dali se moze dobit dinamika poput ovakvog spoja
Koncepcija ovih ravnih transmisija mi se sviđa i vuce me da u buduce probam radit nesto slicno... mozda i dvosistemac neki visok 1.5 m (di bi zvucnik naravno bio na metar visine.. sto bi bilo odmah i na 2/3 transmisije

)
a u ovima bi isto volio vidit kako se snalaze nesto poput ovog
http://loudspeakerfreaks.com/document.a ... 3_gold.pdfhttp://diyaudioprojects.com/Drivers/JX92S/istina maje osjetljivi driveri.. ali nesto bolji Qts koji bi se lijepse snalazio u TL,isto kao membrane koje vjerujem su manje osjetljive na povratne refleksije s kutije.Ja ipak sam fan papira i zenskih glasova
radi se i na hornama sa 126-cama,tako da mozda i to poslusamo