...epilog, long story short: 202kn nadoplate i jebiga sad
na kraju nije Karina kriva, vec neposten i laznjak od prodavaca - oglasen kao UK stock, salje iskljucivo Royal Mail-om i blah blah blah, nema davanja nema dodatnih zaeebancija... i onda dodje roba zapakirana u ovu vrecu na slici, pa covjek (pismen, barem se takvim smatra) krene citat.... cijena navedena na deklaraciji - laznjak - zasto - nemam pojma, ako je roba unutar EZ, nema razloga lagat na deklaraciji koju u tom slucaju nitko ne gleda... drugo, poslano iz Amsterdama, koji (za sada) nije u UK...pa tako nije ni ROyal Mail osnovni carrier kako je navedeno.... naravno, racun u paketu nula bodova, ne postoji...
Karini sam poslao ono sto sam imao, kamerica s opremom je placena nekih 88$, od toga je nekih 7-8$ postarina.... nikakvih ukupnih 18€ i slicno.... a tek zuta naljepnica na vrecici, ehhhhhh
naplatili su mi PDV (25%) ali ne i carinu, pa onda jos troskovi "transporta" otetog nofca do blagajne i eto ga....
ako nist drugo, visestrukim provjerama sam potvrdio da je kamerica original (kako je bilo i birano, placeno a i obecano od strane prodavaca), SJ4000 je model.... to je veliki Gnjavator zazelio da bi imao za odlican uspjeh u skoli, plus sto je za rodjendan nadobivao nesto love a (pre)malo điđa pa je bio tužan
a da sam vratio pa narucivao ponovo, pa eventualno direkt iz Kine (za iste osnovne nofce), pa opet hoce-nece karina uzet svoje, ko ih *##$**, ovako sam barem siguran da mi je u rukama.... a s prodavacem cu imat mali dopisni tecaj prije nego mu dam ocjenu na ebay-u....
s druge strane, danas smo imali upis u skolu za mladjeg, pa smo imali i prvoškolačku proslavušu na stolu u pizzeriji nedaleko tek upisane škole

sad kad malo pogledam unazad, eno me lemilica zaboravila kako izgledam

... morat cu nesto i po tom pitanju poduzet

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.