DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la drazenK » Ned svi 29, 2016 7:58 pm

Pokvarena riba?
Loše vino?
drazenK

PostPostao/la pamook » Sri lip 01, 2016 9:49 pm

...epilog, long story short: 202kn nadoplate i jebiga sad :lol: :lol:

na kraju nije Karina kriva, vec neposten i laznjak od prodavaca - oglasen kao UK stock, salje iskljucivo Royal Mail-om i blah blah blah, nema davanja nema dodatnih zaeebancija... i onda dodje roba zapakirana u ovu vrecu na slici, pa covjek (pismen, barem se takvim smatra) krene citat.... cijena navedena na deklaraciji - laznjak - zasto - nemam pojma, ako je roba unutar EZ, nema razloga lagat na deklaraciji koju u tom slucaju nitko ne gleda... drugo, poslano iz Amsterdama, koji (za sada) nije u UK...pa tako nije ni ROyal Mail osnovni carrier kako je navedeno.... naravno, racun u paketu nula bodova, ne postoji...

Karini sam poslao ono sto sam imao, kamerica s opremom je placena nekih 88$, od toga je nekih 7-8$ postarina.... nikakvih ukupnih 18€ i slicno.... a tek zuta naljepnica na vrecici, ehhhhhh :P

naplatili su mi PDV (25%) ali ne i carinu, pa onda jos troskovi "transporta" otetog nofca do blagajne i eto ga....

ako nist drugo, visestrukim provjerama sam potvrdio da je kamerica original (kako je bilo i birano, placeno a i obecano od strane prodavaca), SJ4000 je model.... to je veliki Gnjavator zazelio da bi imao za odlican uspjeh u skoli, plus sto je za rodjendan nadobivao nesto love a (pre)malo điđa pa je bio tužan :lol: :lol:

a da sam vratio pa narucivao ponovo, pa eventualno direkt iz Kine (za iste osnovne nofce), pa opet hoce-nece karina uzet svoje, ko ih *##$**, ovako sam barem siguran da mi je u rukama.... a s prodavacem cu imat mali dopisni tecaj prije nego mu dam ocjenu na ebay-u....

s druge strane, danas smo imali upis u skolu za mladjeg, pa smo imali i prvoškolačku proslavušu na stolu u pizzeriji nedaleko tek upisane škole :D

sad kad malo pogledam unazad, eno me lemilica zaboravila kako izgledam :think: :think: ... morat cu nesto i po tom pitanju poduzet :mrgreen: :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Schultz » Sri lip 01, 2016 10:20 pm

Ništa nisam skužio osim dijela sa pizzom i školom....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la pamook » Čet lip 02, 2016 7:16 am

:lol:

par postova prije sam stavio izlistanje po tracking numberu, čudom se čudivši zasto su mi na carinu poslali paket koji ide unutar EU.... i zaustavili, pa jos traze i racun....

na kraju kada je paket dosao do mene, vidjevsi natpis na zutoj naljepnici, dosta toga mi je postalo jasnije, a za to zadovoljstvo da narucim robu unutar EU sam nadoplatio 25% PDV-a, zahvaljujuci laznom oglasavanju prodavaca... doduse, nisam imao pojma da se uopce moze nesto prodavati u EU na nacin da nisi platio porez (ok, ne racunajuci lokalnu drzavu) ali ocito neki nacin postoji, kad vec imaju gotove prikladne zute naljepnice za brzu aplikaciju :think:
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Čet lip 02, 2016 6:27 pm

Meni se ipak čini da si pizzu naručio izvana? Tko bi zbog kamere toliko često gledao tracking number :lol:
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Sub lip 04, 2016 9:32 pm

odmor ratnika....
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la Edison » Sub lip 04, 2016 10:43 pm

pamook napisao:odmor ratnika....

Da pada kisa, moglo bi posluziti kao pocetak Rashomona... :lol:

Watch on youtube.com
Edison

PostPostao/la pamook » Ned lip 05, 2016 8:48 pm

:D gdje ga se sjeti :doh: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers:

kisa je pocela 10ak minuta nakon foto session-a, zato je i obustavljena daljnja berba.... ostalo je malo na drvecu, mrsava neka godina :( ... taman kada su procvjetale zahladilo je na par dana i nije bilo oprašivača u akciji... tako da je dosta cvjetova opalo... isto tako i plave šljive i marelice :cry: ... al dobro, nesto se ipak odradilo :D...

a klinci su navijali za turu soka, pa je i to rijeseno... taman izmedju grmljavinskih pljuskova jucer i danas 8-)
pamook

PostPostao/la davorin » Ned lip 05, 2016 8:53 pm

Sok sa mirisom kobasica? :lol:
davorin

PostPostao/la pamook » Ned lip 05, 2016 9:19 pm

:lol:

taj pas je vise kanta za smetje nego pas.... sve ide u proces, pa i djecji baloni koje "ubije" na rodjendanima, a poslije ih nalazimo inkorporirane u hrpice po dvoristu.... tako da ovaj dio sa dzemom od visanja uopce ne cudi :D
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica