Je, mam si idem kupiti starog sansujija i malo ga refrešati kako to i Željac radi. Sve je fino poslikano.
Svejedno, odličan prikaz i rad, puno se nauči.... iako ja tako nešto ni u snu...

Schultz napisao:tom_hifi napisao:Dovoljno informacija da bi čovjek sam mogao krenuti u tako nešto.
Dobro, dobro...
Ne pretjeruj....
tom_hifi napisao:Schultz napisao:tom_hifi napisao:Dovoljno informacija da bi čovjek sam mogao krenuti u tako nešto.
Dobro, dobro...
Ne pretjeruj....
Pa, ja bih uspio. Istina da bih zagnjavio Željka usput, ali išlo bi. Samo treba samopouzdanja
Srecom su dimenzije elektrolita i raspored pinova sjeli na milimetar iako je trebalo ponesto eksperimentiranja s rotacijom komponenti u programu za crtanje stampi (nije eagle, s njim o ovako necem mozete samo sanjati)
Khadgar2007 napisao:Srecom su dimenzije elektrolita i raspored pinova sjeli na milimetar iako je trebalo ponesto eksperimentiranja s rotacijom komponenti u programu za crtanje stampi (nije eagle, s njim o ovako necem mozete samo sanjati)
Ne mogu reći da imam nekakvo znanje u programima van EAGLEa ali i u njemu se mogu komponente rotirati za koliko god stupnjeva hoćeš,rijetko to radim ali imaš opciju "angle" i samo upišeš kut u stupnjevima.
Vrati se na: Refresh starih uređaja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost