Joe - ispricavam se, totalno smetnuo s uma tvoj projekt, mea culpa
Edison,

, morao sam se ponovo podsjetiti na jedan jubito edukativni filmic oko izracuna

... al nista, jos samo stotinjak puta pa cu upamtit
mjerio sam svojim Fluke multimetrom, to je (trenutno) jedino precizno i vjerodostojno sto imam... pustio signal sa laptopa (1kHz), namjestio "volume" na najokrugliju mogucu cifru (501mV) i onda prebacio mjerenje na sekundar... ako bude vremena, sutra premjerim ponovo sa 100Hz... a fino sam krenuo dopodne, sve namjestio, pustio 100Hz signal sa kineza, namjestio na okruglih 6V, spojio na primar i - crk

... i ne bi vise normalno proradio, jok. Valjda je bilo presudno sto sam se probudio s sinusima metar ispred sebe i jednako okruglom glavoboljom

, pa je jadnom kinezu jos malo sinusa bilo jednostavno previse
najvise u stvari frustrira to da uopce pod istom oznakom postoji (barem) dva tipa ovih trafoa, i naravno da ce meni doc - krivi

... to mi sad vec pomalo dodje pod normalno
Dean -

... bas me zanima hoces dobit ovakve ili "original" kao Davorin... vidim po ebay-u da se prodaju ovakvi pod slikom onih drugih, a bome i obratno... tko ce ih znat
inace, ideja oko ovog pojacalca je bila sve skupa skutijati u jednu kutiju od UPS-a koju imam vec dulje vrijeme, sirinom je taman da moze uci plocica i ima malo lufta, pa kad bi ispod nje bili mrezni i oba izlazna, lijepo bi se to dalo skemijat da izgleda fora unutar uske dugacke kutije, lako prenosivo, tlocrtno zanemarivo
no pomalo
ja bih u stvari i volio da se netko uhvati jednog "jaceg" projekta, ali da ga dokumentira dovoljno da ne treba puno mozganja oko toga... i vec priznati copycat sigurno nece proviriti i vratiti se u rupu na jos par tjedana
Brisbane men stay home at night, cos I outlawed all of the vice