pamook napisao:pih jesi neki... sad bi ti neki drugi rekli da si p/*kica jer neces naucit programirat... a to ti dodje isto ko motat trafo, svak to savlada bez frke, samo treba sjest i samo time se bavit, a ako neces, onda si zbilja ona stvar...
nisam se nadao tome od tebe![]()
Malo si omekšao s godinama ? Ha?Dean napisao:pamook napisao:pih jesi neki... sad bi ti neki drugi rekli da si p/*kica jer neces naucit programirat... a to ti dodje isto ko motat trafo, svak to savlada bez frke, samo treba sjest i samo time se bavit, a ako neces, onda si zbilja ona stvar...
nisam se nadao tome od tebe![]()
Da,ni jaMalo si omekšao s godinama ? Ha?
pssst, on je jos mlad, ne mora znat da je to cisto fizioloski 

Khadgar2007 napisao:Danas mi je iz PRCa stigao PICkit3 programator. Nakon malo natezanja i traženja programa, jer njega naravno nisam dobio u paketu a bome nije lako do njega doći niti na Microchipovoj stranici, spojio sam programator na komp i sve tri LEDice su zasvijetlile. Znači program je prepoznao programator i to je nešto za početak. Kada će mi se dati trebam na protoboardu na brzinu spojiti neki PIC i probati ga isprogramirati da vidim jel programator fercera.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju