Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Dean » Pet kol 08, 2014 7:02 pm

Novi gadget....

:)
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet kol 08, 2014 7:42 pm

novi driver(i) za step motore?
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » Pet kol 08, 2014 8:20 pm

Dean napisao:Novi gadget....

:)

Misliš da "...nema blage veze sa..."!? :o :doh:
davorin

PostPostao/la pamook » Pet kol 08, 2014 8:31 pm

aaaaaaa, ima plave LEDice, aaaaaaaaaaa :doh: :lol: :lol:

seg?
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Sub kol 09, 2014 12:57 am

pamook napisao:aaaaaaa, ima plave LEDice, aaaaaaaaaaa :doh: :lol: :lol:

seg?

:mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la deleted user » Sub kol 09, 2014 8:12 am

pamook napisao:aaaaaaa, ima plave LEDice, aaaaaaaaaaa :doh: :lol: :lol:

seg?

way?

PostPostao/la pamook » Uto kol 12, 2014 11:54 am

...evo, quick&dirty rjesenje za novonastali problem :D

naravno - pred GO, konacno skroz pukli "zubi" u poklopcu vjernog mi S5 (preko 30k okidanja and counting :clap: )... do sada je "drzalo" ali dotjeralo do kraja i nema vise kontakt, ergo - ne radi :lol: :lol:

naravno - "imao sam negdje"TM rashodovani tripod sa pripadajucim sarafom za pricvrscenje, tripod sam rastavio i dijelove pohranio, nista nije baceno - ali taj jedan specificni saraf ne bi Boh nasao vise

naravno mk2 - klinci su imali nekakav plastik fantastik teleskop sa pripadajucim tripodom i taj se bacao po dvoristu do nedavno, kada je nestao. Naravno, nisam ga bacio, ali supruga jest :lol:

na kraju se svelo na brzinsku izradu "potplata" od drveta i prilagodbe duljine dva komada M6 plasticnih vijaka (koji ce vjerojatno biti jedno ili dvokratni, ali bitno da izdrze dok ne smislim sto cu) tako da plasticni navoj dovoljno cvrsto drzi ali nece ostetiti navoj za stativ...

dremel freza me iznenadila, ugodno :D

saraf je upusten da se fotka i dalje moze staviti na neku povrsinu radi fotkanja timerom, a postojanje "rezervnog" fotoaparata na mobitelu necu ni spominjati... to nit je telefon, nit je fotoaparat :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la audio kutak » Uto kol 12, 2014 7:33 pm

vidim ja.... ti stavljaš drvo gdjegod stigneš! :lol: :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Edison » Uto kol 12, 2014 8:49 pm

audio kutak napisao:vidim ja.... ti stavljaš drvo gdjegod stigneš! :lol: :lol:

Izgleda kao originalni slavonski mahagonij... :lol:

Pamooce, sigurno negdje imam viska navoj za stativ, no gdje... pitanje je to na koje nitko ne zna odgovor. :pray:
Susjed iznad ispustio ogromnu kolicinu vode (perilica, crijevo, 10cm vode u njegove tri prostorije, idiot i on i ona njegova) koja je poput slapova prosla kroz stropove u moje dvije prostorije. Piturali smo da stvar malo dovedemo u red pa je u stanu veliki kazin...

Ne bih taj vijak lako nasao ni prije, a tek sad... :doh: Mozda ga nadjem do Zarula-festa, valjda ce se odrzati i ove godine...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Uto kol 12, 2014 9:59 pm

:lol: :lol: a joj...

slapovi kroz strop i stan pun vode, podsjetilo me na par studentskih dana, doduse, srecom ne stan u kojem sam bio podstanar, nego od frenda kojem sam hranio macke preko vikenda dok ga nije bilo.... slapovi kroz strop, naravno - najjace kroz centar stropa preko vodova od lustera, i preko zida tocno po staroj tabli sa rastalnim osiguracima... horror, ne volim se ni sjetiti :?

thx za saraf - ako nadjes, preporucam se... ako ne, nije greda, morat cu jos malo obilaziti buvljake (a tesko ce mi past :lol: :lol: ) pa naci nesto prikladno... imam mali Hama tripod ali mi ga se ne da razbucati samo zbog pol cola duljine odgovarajuceg sarafa, a onaj iz mog vlastitog stativa ce isto mozda nekad negdje promoliti glavu...

problem je sto Canon servis u ZG nema bas razumne cijene za ovakve kvarove, odn. - da su u pitanju samo vratasca pretinca za baterije, to bi se jos i moglo rijesiti za neke OK nofce (imao prije ovog sad Canon A80, pukli zubi poklopca i pitam u servisu - kazu vratasca 200kn plus zamjena.... pitam jel moze da uzmem vrata i sam napravim buduci sam u VK, - ne moze. Jel moze da postom posaljem pa da zamijene, - ne moze, mora netko donijet i pokupit :roll: )... a kako su ovdje popucali zubi i na vratima i na tijelu, vjerojatno bi mi bolja opcija bila uzet polovnog a citavog iz oglasnika :( ...

a mahagonij - da ga nema(m), plakao bi :mrgreen: ... ovako sam presretan sto mi je repromaterijal uvijek na dohvat ruke, naravno osim za "prave" stvari tipa bocnica gdje ipak moram(o) davit mr. :geek:

al, sta je tu je, malo crnog laka i eno ni ne razaznaje se puno, a izgleda kao battery pack :lol: :lol:

toplo se nadam da se ZF biti odrzan, druzenja i ponovnog vidjenja radi :obscene-drinkingcheers:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica