a joj...
slapovi kroz strop i stan pun vode, podsjetilo me na par studentskih dana, doduse, srecom ne stan u kojem sam bio podstanar, nego od frenda kojem sam hranio macke preko vikenda dok ga nije bilo.... slapovi kroz strop, naravno - najjace kroz centar stropa preko vodova od lustera, i preko zida tocno po staroj tabli sa rastalnim osiguracima... horror, ne volim se ni sjetiti
thx za saraf - ako nadjes, preporucam se... ako ne, nije greda, morat cu jos malo obilaziti buvljake (a tesko ce mi past

) pa naci nesto prikladno... imam mali Hama tripod ali mi ga se ne da razbucati samo zbog pol cola duljine odgovarajuceg sarafa, a onaj iz mog vlastitog stativa ce isto mozda nekad negdje promoliti glavu...
problem je sto Canon servis u ZG nema bas razumne cijene za ovakve kvarove, odn. - da su u pitanju samo vratasca pretinca za baterije, to bi se jos i moglo rijesiti za neke OK nofce (imao prije ovog sad Canon A80, pukli zubi poklopca i pitam u servisu - kazu vratasca 200kn plus zamjena.... pitam jel moze da uzmem vrata i sam napravim buduci sam u VK, - ne moze. Jel moze da postom posaljem pa da zamijene, - ne moze, mora netko donijet i pokupit

)... a kako su ovdje popucali zubi i na vratima i na tijelu, vjerojatno bi mi bolja opcija bila uzet polovnog a citavog iz oglasnika

...
a mahagonij - da ga nema(m), plakao bi

... ovako sam presretan sto mi je repromaterijal uvijek na dohvat ruke, naravno osim za "prave" stvari tipa bocnica gdje ipak moram(o) davit mr.
al, sta je tu je, malo crnog laka i eno ni ne razaznaje se puno, a izgleda kao battery pack

toplo se nadam da se ZF biti odrzan, druzenja i ponovnog vidjenja radi