Kako nema nikakvih komentara oko filament biasa, a ima noviteta s moje strane, pa da ih podijelim.
Image00005.jpg
Image00001.jpg
Image00004.jpg
Sound Carrier (Krklec) transformator EI-120 s jedne strane, a s druge strane Fiat SRL trafo, dupla C jezgra s debljinom pojedinačnih limova 0.1mm. Krklec radi izuzetne trafoe po dobrim cijenama, bez sumnje, no, kako sam već vremenski podosta razvukao ovaj projekat, ukazala mi se prilika za trafoe koji će biti još bolji u mojem slučaju (ponavljam, bez ikakvog umanjivanja vrijednosti Krkleca). Dupla C jezgra s 0.1mm debljinom limova može se smatrati premijom danas, a pošto ih Fiat SRL ima i mota vrlo kvalitetno, nisam mogao propustiti priliku.
Oko završetka pojačala nikud ne žurim, sve provjeravam dvadesetak puta. Sljedeće što moram je polemiti atenuatore i pratim na velikom DiyAudio forumu kako rješavaju mehaničko dampiranje 4P1L cijevi, s dodatnom "subšasijom" i silikonskim gumama. Zasad su rezultati vrlo pozitivni, tako da sam jako optimističan.
P.S. Ne znam koliko slika govori oko dimenzija ovih trafoa (Krkleca i Fiata), no, meni se čine par brojeva manji na njima nego u stvarnosti

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.