https://www.dropbox.com/scl/fo/mdvtdoskcvq6733n668m1/h?dl=0&rlkey=r2wxhh02u6xup6cprpyw4dq3f
zlatko napisao:... da to je bio i moj tok misli o problemu, obavio sam sva mehanička podešavanja i čišćenja i ostala mi je sumnja na fototorniku - našao sam nešto što bi trebalo biti odgovarajuće na Ali Expresu, zamijenio i problem je otišao- imam ih nekoliko komada pa ako nekom treba nek mi se slobodno javi. Sigurno ne bi škodilo zamijeniti C4 elektrolit kao i sve preostale elektrolite jer to je ipak staro preko 30 godina. Taj sam gramofon nabavio za poklon kćeri, a ovih dana mi je ponovo došaao - prestao je iključivati na kraju ploče. Lampica 12V/50mA je crkla, našao sam u Elmatisu (100mA) i problem je riješen.
zlatko napisao:@zokonja 'Kakvi su vam dojmovi nakon promjene zvučnice (AT3600L vs MF-101)?'
R10 ručka nema nikakvih mogućnosti podešavanja tako da ako se želi staviti AT3600L treba modificirati nosač zvučnice jer je 'duža' oko 2 mmm nego MF101, osim toga treba stavitii odgovarajuću podlošku jer je 'niža' kako bi kut igle bio ispravan. MF101 se može zamijeniti sa AT95E bez preinaka, istina cijena je dupla nego AT3600L... zvučno u odnosu na MF101 obje su uglađenije
mrgud11 napisao:Na koliko se podešava pritisak igle za AT-3600L i AT-WM95C?
Vrati se na: Analogni izvori zvuka
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju