Pa jedan dan ce krasit moj mali "muzej" pojacala kad se napravi i nesto zazida. Do onda, ce skupljat prah.
Bandmasterima sam nakon uvoza poklonio 2 nova mrezna trafa, tj USA 110V mrezni trafoi su skinuti , rastureni u volti, napravljene novi kalupi za bobine i namotani na novo za 230V. Ono ca ljudi rade da potezu sa gitarskim ampom koji je za 110V jos jedan trafo 230V/110V koji ima novih 10 kila i sve to skupa transportirat okolo mi je totalno neprakticno i bezveze. "Ocuvaj originalnost neka ostane 110v"? Ma zasto, ce se vratit u Ameriku mozda?
Prvi Bandmaster , "blackface", iz 1964 je bio originalan , niti jedan kondic nije bio promijenjen, alki suhi ko barut ali svejedno je lijepo radio, evo iman i jedan video iz toga doba..
Njega sam bio prodao radi nekih novih interesa , ali novi vlasnik ga nije cijenio i taj vrhunski muzejski primjerak je otisao i na kraju bio zamijenjen za gitaru.
Nisam puno zalio , ostao mi je ovaj nesto noviji, iz 1968. "silverface" i godinama je cekao refresh.. Kako je sve na pojacalima bilo jednako, samo prednja ploca je doizivjela redizajn "blackface" u "silverface", oni su imali i jako slican ton. Ali "silverface" mi nije bio dobar toliko, muljao je bass pa se bass morao drzati na nuli. Tada je bio odlican. Planirao sam se pozabaviti sa njime, ali kako vrijeme prolazi, tako je i ovaj SF ostao napusten, i zavrsio ispod kreveta u prasini..