Kupujem MM zvučnicu

Re: Kupujem MM zvučnicu

PostPostao/la kaligula » Sri kol 31, 2022 6:00 am

Bepone napisao:volta je industrija, lokomotive, koncar i tako to, i nemaju zvona ni ukrase, treba posebno kupiti, tamo na pieme elektra vec sam dao link, tamo ih kupujen

Razmahala se ova tema oko kupovine transformatora i zvona...
Pokušat ću dogovoriti sa Voltom da napravi izvode sa izoliranim žicama da mogu jednostavno spaketati pod zvona.
Valjda mogu tako izvesti transformatore.
Inaće, na Pieme Elektra zvona su bagatelno jeftina za razliku od ebaya i drugih.
Hvala na informaciji.
Ništa ne radi šta neznaš kako radi!
kaligula

PostPostao/la drazenK » Sri kol 31, 2022 8:10 am

što se tiče OT, treba pitati i kod trafo doo u svetoj nedelji.
sa shemom motanja napraviti će sve. uvijek su radili top, samo je pitanje cijene s obzirom da je sve poludilo u zadnje vrijeme...
drazenK

PostPostao/la tom_hifi » Sri kol 31, 2022 8:30 am

Treba raspravu preseliti u drugi topic.

Trafo Sv. Nedelja su zatrpani poslom i rijetko stižu odrađivati "kompleksnija" motanja, u smislu nas malaca. Meni namotaju jer zovem Josipa direktno i dobri smo si, ali gužva im je.

A cijene, ne krivim njih, ali jako su poskupili. JAKO! ;)
tom_hifi

PostPostao/la Master of disaster » Sri kol 31, 2022 9:36 am

Da ja sam pred par mjeseci "dogovorio" motanje u Trafo sveta Nedjelja, sa gospodinom Josipom ali još uvijek nisam niti cijenu dobio a kamoli termin. Kaže da je pretrpan i da muse "mali projekti" gomilaju na hrpi. Do kada ne znam. Zato sam se dogovorio u Volti, ali oni nemaju kalemove za moje jezge pa to moram sam nabaviti i dostaviti...

Šteta što je Odeon otišao u kvasinu...
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Bepone » Sri kol 31, 2022 9:41 am

volta ima ono ca njima treba, a ova zvona par komada po trafu nitko ne kupuje i nema na lageru. ja iman za svoje potrebe uvijek nesto. u hrvatskoj ne postoji trziste za to, a u elektro ormaric trafo se ugradjuje bez ikakvih ukrasa, lakiran i ispecen. za 2 trafa godisnje od nase strane se nikome ne isplati.

isto je sa nestandardnim bobinama. firme imaju ono ca trose, i kad se na to naucis, nestandardno kupis sam , dostavis tamo i amen. pieme ima sve i za 10 eura sipinga je meni prva opcija u EU.
druga opcija je da u Volti sami naprave bobinu od prespana samo ce skupo doc..to mi je trebalo kad sam premotavao neke US trafe i bobine su sve "divlje".. ali i to se napravi i plati, naravno .
Bepone

PostPostao/la kaligula » Sri kol 31, 2022 6:32 pm

Svaka čast Volti i ekspeditivnosti.
Noćas poslao upit da mi izvuku žice dužine 25-30 cm, i primar i sekundari sve sa jedne strane za vertikalnu montažu i jutros u 08:00 me frajer nazvao na mob.
Sve dogovoreno, cijena se ne mijenja, isporuka 3 dana po uplati.
Zvona kupujem u litaliji.
I to je to. Riješeno.
Ništa ne radi šta neznaš kako radi!
kaligula

Prethodni

Vrati se na: Kupujem