Receiver :)

Re: Receiver :)

PostPostao/la pamook » Uto srp 30, 2013 9:09 pm

evo, malo slika :lol:

nisu neke, al nije ni posao bas da napreduje brzo... "mrvice" su bijela perla u laku, nije prasina - a i efekt je drugaciji uzivo, blic je "izvukao" sve na povrsinu :evil:

ide jos sloj samog laka preko svega, kad se osusi... mozda i dva sloja :think:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto srp 30, 2013 9:51 pm

Hebeno to izgleda,lak je baš super. Iako bi ja kutiju stavio okomito jer sam već rekao da kako sada stoji samo dodaš jedan tajmer pa da te ujutro budi dobra glazba i miris zagrijanog kruha. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Uto srp 30, 2013 10:00 pm

Ova Tubemanova fora s lakom i primjesama je :clap: :clap:

ovo je lak s 3% bijele perle u mixu, isprobano naravno prvo na potrosnom komadu pa tek onda, nakon prolazne ocjene, lakirana kutija...

inace, neki dan me isto netko pitao jel to kutija za kruh :lol: :lol: (vidjevsi kutiju kako se susi od bajcanja)... onako okomito mi nikako nije pasalo, jer bi ovo trebalo bit "ljetno" pojacalo, za dane (a-la prosli tjedan) kada DAH2 nema sto traziti upaljen da bi se slusao radio... klima i ovako ima problema da se atmosfera dovede u red, a grijalica u kuci na +42C vani nije bas neka ideja :shock:

nazalost, tempo je takav da ce prije biti jesensko nego ljetno, ali svejedno, "work in progress" i zabava za dokone minute :D
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto srp 30, 2013 10:07 pm

Ja sam bio kod lokalnog dilera bojama da ga pitam za punjenje sprejeva i kaže 50kn za standardni autolak i 80kn za temeljnu boju. Nisam ga pitao koliko bi došao neki specijalni zahtjev jer mi to za sada ne treba. Ovih 50kn za autolak mi se čini veoma fer cijena i to ću vjerojatno uskoro isprobati jer trebam nešto napraviti ako će biti i DIY soba u Sheratonu ove godine.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Uto srp 30, 2013 10:26 pm

ovaj lak je isto 50kn po "porciji", mislim da je 100g unutra, svidja mi se sto se dosta brzo osusi, a jos vise mi se svidja sto je prodavaonica koja ga puni udaljena 5min hoda :D
pamook

PostPostao/la pamook » Sub kol 03, 2013 10:16 pm

samo par brzopoteznih, jos je sve na sušenju :D

chiaro-scuro :dance:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la pamook » Sub kol 03, 2013 10:27 pm

... jest da sto dalje gledam, sve vise vidim sto je Tubeman htio reci sa onim "moglo je i malo bolje za iste nofce" :D , ali za prvi put, ja zadovoljan... cak i ovako sto mjestimicno izgleda kao Pirgo Andjelke Martic, nekako mi daje dojam "starine"... kako god :lol:

Slika

evo jedna velika na suncu, i jedna mala s naslovom "kako smo zavrsili vecer" :shifty:
pamook

PostPostao/la pamook » Pon kol 05, 2013 9:30 pm

... pomalo... ide jos sakrivanje tapacirungom straznje strane iznutra, da se ne vide žičurine, i krecem u potragu po buvljacima za nekim 45-55mm u promjeru vintage pot-om, ili nesto sto bude odgovarajuce estetski :think:

skoro je stradao jedan inox poklopac iz kuhinje, plasticni drzac na sredini mi se opako svidio za upotrijebiti :lol: , ali za sada jos ide potraga... a treba i ozicit sve do kraja, taman da se lak dobro osusi :D
pamook

PostPostao/la harkonen » Pon kol 05, 2013 10:23 pm

Pa to će biti vintage Momentum?
op. aut. -> http://www.dagostinoinc.com/
:-)
Ima to smisla.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la Edison » Pon kol 05, 2013 10:41 pm

harkonen napisao:Pa to će biti vintage Momentum?
op. aut. -> http://www.dagostinoinc.com/" target="_blank" target="_blank" target="_blank
:-)
Ima to smisla.

Pamooce, nadji inox poklopac s ruckom i termometrom u njoj. Inox ostavi za nesto drugo, a botun a kazaljkicom namontiraj na receiver. A mozes mjeriti i temperaturu u unutrasnjosti... da ti slucajno receiver ne "zakuha"... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika