Driveri nisu originalni kutijama, jer ne nasjedaju baš dobro na rupe za zvučnike, izgleda da je u nekom trenutku netko promjenio zvučnike i ugradio automotivne.
Sami po sebi driveri nisu baš nešto, pogotovo visokotonci. A i ovjes je od spužve. Da stvar bude još gora žice za visokotonac ne idu kroz bas zvučnik nego kroz membranu što jako otežava zamjenu kondenzatora koji režu visoke nekim kvalitetnijim. Još uvijek se bavim mišlju da popijem 24 limenke pive (ne nužno od jednom
Probaa je pokazala da kada se driveri spoje po četiri u seriju, problem zamornih visokotonaca ne dolazi toliko do izražaja, pa tri takve grupe čine jednu stranu array-a.
Kopanjem po furdi, odjel drvo, našao sam ostatke šperploče koju sam kupio kada je propala podnica na "našem" krevetu, pa sam jednostavno preko okvira naljepio šperploču. Iskoristio sam prednje stranice iz originalnih kutija, trebalo ih je skratiti jer su bile duže za prostor prilagodnog transformatora. Te ploče su od dosta tanke iverice pa je spajanje istih pimplavo, da bi spoj bio čvršći, napravio sam tiple od čačkalica, vidićemo kako će to držati...
Reži, pili, ljepi, i evo kutije na sušenju u kući jer je u radioni hladno. Ovih dana idu driveri unutra pa mjerenje... pa onda sve ponoviti za drugu stranu.