Receiver :)

Re: Receiver :)

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet srp 26, 2013 11:13 am

pamook napisao:
tom_hifi napisao:Nisu 2m2 ... moraš oduzeti cca 0.1m2 koji ti zauzimaš :lol: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Čuj vitkost ima mnogo prednosti kada imaš manjak prostora, a i visina dobro dođe jer se ne moram penjati na stolac(koji bi opet zauzimao prostor) kada trebam dosegnuti nešto sa plafona. :ugeek:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » Pet srp 26, 2013 12:13 pm

Khadgar2007 napisao:Čuj vitkost ima mnogo prednosti kada imaš manjak prostora, a i visina dobro dođe jer se ne moram penjati na stolac (koji bi opet zauzimao prostor) kada trebam dosegnuti nešto sa plafona. :ugeek:

Sto ti je Evolucija. Khadgrar se prilagodio svojoj radionici u podrumu... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la harkonen » Pet srp 26, 2013 12:17 pm

Ima visina i krakatost i svojih mana : :D

tenk.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet srp 26, 2013 12:22 pm

Pa di si mučki provokatoru, u zadnje vrijeme samo provociraš a di je sudjelovanje u DIYu? :twisted:
A ja u tenk nema te šanse, kada se zabarikadiram u podrum,postavim faradejev kavez i ostalu zaštitu sigurnije je nego u tenku. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » Pet srp 26, 2013 12:29 pm

Khadgar2007 napisao:kada se zabarikadiram u podrum,postavim faradejev kavez i ostalu zaštitu sigurnije je nego u tenku. :lol:

Ima pamook neku super plexi zastitu, pa postavi i to na ulaz u svoju "vucju jazbinu"... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la tom_hifi » Pet srp 26, 2013 1:36 pm

harkonen napisao:Ima visina i krakatost i svojih mana : :D

tenk.jpg

:ugeek: :angry-screaming: :character-afro: :happy-jumpeveryone: :obscene-smokingjoint: :text-coolphotos:
tom_hifi

PostPostao/la harkonen » Pet srp 26, 2013 7:27 pm

Khadgar2007 napisao:Pa di si mučki provokatoru, u zadnje vrijeme samo provociraš a di je sudjelovanje u DIYu? :twisted:

Ne stiže se. Nije da ne bi...... a provokacija, onako usput, u pauzi...., tek toliko da ne zahrđam.
A i tko bi odolio?
;)
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la pamook » Pet srp 26, 2013 11:04 pm

Edison napisao:
Khadgar2007 napisao:kada se zabarikadiram u podrum,postavim faradejev kavez i ostalu zaštitu sigurnije je nego u tenku. :lol:

Ima pamook neku super plexi zastitu, pa postavi i to na ulaz u svoju "vucju jazbinu"... ;)

:crying-green: pala mi je na pod i napukla :crying-green: .... sad sam bez zastite, podlozan letecim objektima i drugim zamkama nepazljivih igara ...

...danas - vrucina :lol:

popravio par gresaka na kutiji pomocu miksa ljepila i piljevine, bajcao jos jednom i eno se susi... u medjuvremenu, proba se isto susi :D

vrijeme je opet lemilicu u ruke i povezati sto se ima, ali to cu dok se kutija bude susila od lakiranja... za sada, moram priznat da mi se svidjelo kako to funkcionira :think:

...probni komad - lijevo i desno dva razlicita tona bajca, u sredini samo osmirglano drvo...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la sonny » Sub srp 27, 2013 12:58 pm

To je polakirano onim bezbojnim s perlom koje si spominjao, ili ja brzam ? :D
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la pamook » Sub srp 27, 2013 1:20 pm

je, bezbojni Ren-Co i pripadajuca perla u kolicini od 5% :D

kljucna recenica je bila " mozete li mi smuckat, na moj rizik, -insert zahtjev here-" :lol:

kako nisam bas obavio domacu zadacu pregledavanja kakvih sve "perla" dodataka ima, grlom u jagode sam odabrao crveno-bordo nijansu perle, i ispalo je skroz OK... pokrivanje nije bas kao u Tubemanovoj temi i opisu (vjerojatno nije isti lak, a mjesavina sigurno nije ista), ali je vrlo vrlo zadovoljavajuce :P

mislim da mi slijedi kopanje po netu da vidim kakvih sve "perla" ima u ponudi, a trenutno me kopa otic uzet isto ovo samo s dodatkom bijele perle. Crveno-bordo sam isao namjenski jer je drvo bajcano u crvenu mahagonij nijansu...

cekam da se osusi pa cu vjerojatno opalit jos jedan sloj samo laka. Inace, doza laka je (sa punjenjem) 50kn, s dodatkom ove nijanse perle u kolicini od 5% je sveukupno bilo 63kn. Ako se pokaze da odgovara, nije neka velika razlika u cijeni :handgestures-thumbsup:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika