ziki napisao:Bravo. Dobro je to pojačalo.
jep, to mi je prvi 919 i bas me je jako ugodno iznenadio na zadnjem slusanju kada je sve konacno bilo gotovo, zvuk je definitivno puno vise nego sam ocekivao, citao sam neke usporedbe i neke zamjerke koje su neki ljudi napisali u prijasnjim refresima i nista od toga nisam primjetio.
Isto tako me jako iznenadio rezultat promjene volume pot-a, nisam imao novi sesiric za raskapanje BLACK Alpsa, iako se kao moze sloziti i sa starim sesiricem ak one pukne kod skidanja, no nije mi se dalo riskirati i jednostavno je crni Alps zamjenjem sa novo produkcijskim RK27, a originalni crni ALPS prilozen neotvaran vlasniku ako i kada bude zelio jednom vratiti crni unutra.
No sto se dogodilo, crni ALPS se ponasa kao da je linearni, a ne logaritamski i vec u prvih par koraka bitno dize glasnocu, plavi RK27 je unio finocu u regulaciji slusanja na tiho, predobro je ispalo, radena je direktna usporedba prvo crni pa plavi i ispalo je puno bolje sa plavim.
Uz napomenu da je crni i neotvaran sasvim ispravan i ne pokazuje nikakve znakove istrosenosti, ciscenje tu treba obaviti cisto reda radi kada se nabavi novi sesiric i bez obzira sto je nazivno gledano crni kvalitetnije napravljen i sto ja znam sto sve ne, plavi Alps je unio jednu finocu u cijelu pricu, da mi je to netko rekao bez da sam se uvjerio svojim ocima i uhama, smijao bi se.