yoke napisao:Ja jos nisam naletio da se netko opterecuje dali je nesto osjetljivije od drugog...
Odaberu se drajveri koji ti pasu iz nekog razloga i onda ih skretnicom prilagodis rezultatu koji zelis
..
Nekako sam dojma da je L pad u skretnici najmanji problem te da najmanje, ako i ikako utjece na konacni zvukovni rezultat.
yoke napisao:Ja jos nisam naletio da se netko opterecuje dali je nesto osjetljivije od drugog...
Odaberu se drajveri koji ti pasu iz nekog razloga i onda ih skretnicom prilagodis rezultatu koji zelis
Kod izbora drajvera najvise "problema" uzrokuje bass drajver jer se mora uklopiti u nekakav dizajn, volumen kutije, a sve to da bi dobio dubinu koju zelis...
Nekako sam dojma da je L pad u skretnici najmanji problem te da najmanje, ako i ikako utjece na konacni zvukovni rezultat.
Zato bi radije odabrao drajvere koji mi pasu iz xy razloga pa ih utisavao nego odabrao drajvere koji su slicne osjetljivosti pa ih peglo skretnicom
I ja nebi isao tako visoko sa 26ticom...
Nisam ekspert, ali ja s basom ne volim ici visoko...od 120 do nekih 240 (LR 2reda)...ostalo nek odradi midbas
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju