RASTAJEM SE CIGANI S VAMA ILITI IZĐUBRIVANJE

Re: RASTAJEM SE CIGANI S VAMA ILITI IZĐUBRIVANJE

PostPostao/la zuzi » Ned lip 24, 2018 12:12 am

Znam jednu gospođu "u najbojim godinama" koja je vrlo zadovoljna sa ovim detaširanjem. Posebice kad je u igri radio KAJ sa željama slušalaca uključivši one sa proslavom rođendana :roll: No nadamo se da ovaj primjerak neće pokazivati iste boljke onih desetak prije njega :pray:
zuzi

PostPostao/la tubeman » Pon stu 26, 2018 9:00 pm

Imao crni vikend :) :)
Došla je na red druga faza izđubrivanja.
Doduše, tek je dio završio u totalnom rashodu, a većina je pronašla smještaj na rezervnoj lokaciji.
Uglavnom, ovakvih 7 hrpa je otišlo u backup i ostaju još četiri.
Rezultat je "dobivanje zraka" u kući i (donekle) radioni.
Postoje neke ideje oko udomljavanje nešto novog alata pa je potreban dodatni prostor. Ali. o tom po tom :)
Da se vidi neki napredak, pogotovo u radioni, - NE VIDI SE :(

Slika
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la pamook » Pon stu 26, 2018 9:14 pm

...kroz godine sam skuzio da nema šanse da se napredak "vidi", nego se samo očituje u tome da se, recimo, može lako ući i izaći iz radione/šupe, bez igre poligona s preprekama :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la cappucino » Sri sij 02, 2019 7:04 pm

Izabrao sam ovu temu jer naslov je bas prikladan.
Leleee... ubrljao se Edisonov post.
viewtopic.php?f=6&t=3786
Kako god, bez uvrede nikom.
cappucino

PostPostao/la cappucino » Sub kol 10, 2019 9:34 am

Nisam znao kud s mojim nemilim događajem, pa da vidimo komentare...
Dakle, prije par dana preko društvene mreže stupim u kontakt s prodavateljem koji se naziva Neno Dugi, a prodaje B&W 804.
Ne prigovaram za cijenu već samo pitam dal su svi driveri, pogotovo visokotonci cijeli.
Dobivam foto i stvarno sve ok.
Da skratim, kupoprodaja se odvila u Delnicama 08.08.2019. ( gospodin je iz ZG ja iz Poreča) našli se na pola puta. Ja sam bio u pratnji kuma, on sam.
Prilikom primopredaje ustanovili smo da je jedan od visokotonaca bio lagano oštećen.
Nazvali smo u ZG distributera i pitali cijenu tog zamjenskog dijela. Nema ih i nisu više dobavljivi za tu seriju kažu iz dućana.
Izjava prodavatelja je da cijena, po njegovom sjećanju, tog visokotonca, iznosi 2000,00kn.
Nadalje (da skratim ) dogovaramo novu cijenu za par zvučnika umanjenu za iznos od 2000,00kn.
izjavljujem ispred nas tada prisutnih, da preuzimam odgovornost nabavka visokotonca.
E sada dolazi grč u želucu...
09.08.2019. gospodin se javlja da je našao visokotonac i to za nekih 600,00-700,00kn i traži da mu uplatim razliku od 1300,00kn na njegov račun?????
ja odbijam upaltiti i on kaže da dolazi kod mene doma po "njegove??" zvučnike???
aloooo???
Pa dogovorili smo sve prilikom kupoprodaje.
Zar sam ja nešto pogriješio?
cappucino

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub kol 10, 2019 9:59 am

Što se mene tiče, on se "zajebo" što je rekao da je cijena visokotonca 2000kn, nakon toga svi su pristali na novu cijenu i da ćeš ti nabaviti visokotonac i to je riješeno. Nema on tu što dalje da talasa. Bilo bi zgodno ako imate mobilni internet da ste na brzinu pogledali kako se kreću cijene tih visokotonaca po ebayu ili što bi već google izbacio pa onda ne bi odokativno umanjili cijenu zvučnika za 2000kn.
Sve u svemu on je sebi sam postavio kajlu sa tom izjavom a ti bi mogao dobro proći u slučaju da nabaviš visokotonac za manje od 2000kn.

Druga strana medalje je kakav je on to visokotonac "nabavio", jer da je za jedan dan našao nešto do čega se "teško" dolazi nekako mi je teško za povjerovati. Recimo da pristaneš na to, i da se opet nađete na pola puta a ispadne na ovaj prodaje muda pod bubrege moglo bi biti u najmanju ruku "nezgodno".

Što se tiče samog vlasništva zvučnika kao što sam rekao ti si ih platio i tvoji su a to što se on zeznuo ili nije je njegova stvar.

edit:
Sada se sjetim Ilimzna koji je kupio onaj Telequipmentov curve tracer na ebayu pod osciloskop za sigurno manje pare nego da je prodavač znao što prodaje. Što misliš da bi prodavaču koji bi recimo nakon dan-dva skužio da se zeznuo ebay pristao da povuče aukciju,prepravi cijenu ili što već. Sigurno bi ga otkantali samo tako.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Sub kol 10, 2019 11:23 am

cappucino napisao:Zar sam ja nešto pogriješio?

Nisi ti ništa pogriješio, dogovor je dogovor, on je predložio cijenu i za toliko je umanjena konačna cijena.

To što je on našao drugi zvučnik za manje para je "njegova stvar" i da je fer, mogao te nazvati i ponuditi ti ga po nekoj cijeni.

Što reći, budalasto, a toga u hr ima...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tubeman » Sub kol 10, 2019 11:36 am

Tre3ao si otvoriti novu temu : SASTAJEM SE CIGANI S VAMA :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la yoke » Sub kol 10, 2019 11:38 am

A cappucino...
Sve znas sam...
Imao si najbolju namjeru kupiti ispravne zvucnike
Ispostavilo se da jednom ostecen visokotonac...
Na licu mjesta se dogovarate oko cijene umanjene za vrijednost visokotonca (kojeg cijenite na 2000kn...sto bi i bila neka realn cijena drajvera + cijene ruku)

To sta je on sad nasao drajver za 600-700kn ne znaci nista...pitanje je kakav je to drajver, dali je polovan itd...

Ali vi ste postigli dogovor, obavili razmjenu...i gotova prica...
Da si ti naknadno ustanovio da nesto ne radi, po meni bi imao pravo na povrat para...
Ali mislim da to ne vrijedi u obrnutom smijeru...

Pa sad je na tebi...os se zahebavati s njim...
Dali ti je toliko stalo do zvucnika...ili do mirnog sna...
Ali uvijek ima ludjih...
Ne znam kako bi ja docekao nekog tko mi dodje sa takvim stavom na vrata...pa...

Ali da mi se dodje bahatiti, nebi ga pustio kroz kapiju vec bi zvao policiju...
Pa nek se s njima objasnjava sto je i kako prodao...

Ali ti vidi, u krajnjem slucaju, ako ti ti zvucnici ne pasu, i neda ti se zahebivati s likom...mozes zatraziti povratak u prvotno stanje sto ukljucuje trosak goriva te izgubljeno vrijem pri cemu je satnica 250kn...pa nek ti vrati xxxy para za zvucnike + 500kn dodatnih troskova koje si imao sa svoje strane...
yoke

PostPostao/la yoke » Sub kol 10, 2019 2:08 pm

Usput...tip treba biti sretan da je nasao nekog kome ne smeta da je jedan visokotonac u banani...

Da mi je vidjeti kome bi s audiofila prodao takve zvucnike s razbijenim visokotoncem...

Uz to, to sto je otisao samo jedan, po audiofilakim standardima, trebalo bi promjeniti oba (po mogucnosti novim uparenim parom :mrgreen: )

Pa sad...tko se tu usrecio... :mrgreen:
yoke

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica