Bepone napisao:Prelepa mi je ta sigma..patin po tiho duze vrijeme..koji su po tebi nedostaci zvucnika, i kako dobok bass ti je ispao (srednji, zadovoljavajuci ili odlican?)
Prvo uključenje - hteo sekiru da uzmem i da mu kažem kakva očekivanja sam imao. Posle mesec dana slušanja, krenuo da se otvara. Pati od nedostatka visokih, ali to se sredilo dodavanjem visikotonca. Bas mi je sasvim ok, mada drugačijeg karaktera od bas refleks kutija. Nema onaj udarac, ali zvučnik je pravljen za lagani jazz, vokal i manje kamerne sastave (prošlo vreme tuluma i ludovanja). Srednji, kratko rečeno - fenomenalni. Doduše, do sada je probavan samo sa single ended konfiguracijama što Pass Zen v2, EL34 i sada 6S4S. Imam i sabvufer, ali za ovih pola godine nisam imao niti želju niti potrebu da ga priključujem. Činjenica je, da bi se probudio, mora da se malo "odvrne". Ukratko - bas fluidan, mekan, meni odgovara. Možda bih voleo mrvicu više, ali to zavisi i od produkcije i kvaliteta snimljenog materijala. Alan Tejlor zvuči fenomenalno - i bas i ostali deo spektra. Ako još treba neko objašnjenj, tu sam.