K: Santis - Siemens ISDN NT

K: Santis - Siemens ISDN NT

PostPostao/la pamook » Uto tra 29, 2014 6:08 pm

potrebujem jedan ili dva komada ovog uredjaja - dobio sam dva komada identicna iz vana ali iznutrice nisu Siemens. Jedina vidljiva razlika iz vana je polozaj preklopnika kod dva RJ45 konektora za digitaliju, siemens iznutrice imaju duguljast i polozen preklopnik (na slici), za razliku od identicno izgledajuceg ali-ne-sa-Siemens-iznutricama (na drugoj slici)

uopce ne trebam cijeli uredjaj niti mi je bitna ispravnost, vec svaki (Siemens) ima na sebi 4 malena 5V signalna releja - e njih trebam :lol:

ako netko ima uredjaj, a da mu nije bitan... kupujem, mijenjam, opsceno se dopisujem, vec prema preferenci :mrgreen:

thx :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

Re: K: Santis - Siemens ISDN NT

PostPostao/la pamook » Uto tra 29, 2014 10:08 pm

....radi se o Axicom FX2 relejima, 5V... trebam dva komada (a tocno toliko ih se nalazi u jednom NT-ju :P ... tj. dva non latching i dva latching, ovi potonji su FX2-L1... ti mi ne trebaju, samo dva ova FX2) ... ne bih kemijao s drugim tipom jer mi je najjednostavnije ove ubaciti na plocicu selektora umjesto (greskom postavljenih) dva komada FX2-L1...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

Re: K: Santis - Siemens ISDN NT

PostPostao/la pamook » Sri tra 30, 2014 10:31 am

...nabavljeno, moze lock :D
pamook

Vrati se na: Kupujem