fixxxer napisao:Mislim da je to jedan od razloga zasto ljudi sve manje kace svoje radove na forum...
Ma nije. Nego uredjaji ne mogu brzo nastati jer gradnja traje neko vrijeme, a najvise ovisi o tome koliko se brzo mogu nabaviti svi dijelovi, koliko imamo slobodnog vremena za gradnju, koliko novca mozemo odvojiti za DIY u ovoj krizi... A na forumu nas je jedva preko 100, nismo veliki forum, a nesto gradi 10 do 15 clanova i ne moze se ocekivati da se svaki dan na forumu izbaci novi uredjaj. Neki dan sam pohvalio i zuzijevu, kako on sam veli, ikebanu, a nije skutijana. Ovo fixxxerovo, po njegovim rijecima, dobro svira pa ga je steta ne sloziti kako treba, kad vec ima sve dijelove. No moze proci i ovako jer je u nazivu teme Quicky...
Usput, cjevni uredjaji trebaju imati kuciste, zbog zastite korisnika, pa bio to iskljucivo sam onaj koji je uredjaj sastavljao, a i zbog zastite samog uredjaja. Zlato, srebro, politura i kadifa nisu potrebani, ali nekakvo kuciste koje sigurno drzi sve na okupu, i ima zastitnu funkciju je potrebno.