tubeman napisao:Ja sam shvatio da želimo napraviti DOBRO pojačalo a ne samo jeftino i pristojno.
Očito da ja u ovom postu zbunjujem i remetim, pa ću se bez ikakvih strasti i ljutnje povući iz diskusije![]()
Sorry for disturbing![]()
Nikada se ne ljutim na suprotno mišljenje, a bez tvojih komentana cijela rasprava i nema nikakvog smisla!
"Unisono" razmišljanje i jednako mišljenje svih je sigurno prepuno mana ukoliko nije izloženo kritičkom preispitivanju!!
Svaka kritika iza čega stoji želja za pobošljanjem kvalitete je neprocjenjiva, pa su i prilozi bez kritike u najmanju ruku sumnjivi, ako nisu i loši!
Zato mislim da bez tvojih razmišljanja u kojima iznosiš vlastite opaske (koje također smatram da trebaju biti izloženi kritičkom preispitivanju!), niti ja neću nastaviti s diskusijama!
...
Imam u razvoju (faza eksperimentiranja i mjerenja) i neke projekte pojačala sa EL86 koja bi trebala biti vrhunske kvalitete (HI-END kategorija, barem po mjernim karakteristikama) koje ću objaviti kad budem imao potvrdu u praksi mojih teorijskih postavki. Takav projekt uključuje izvedbu pojačala vrhunskih karakteristika pojačala od "samo" 60W sa 10 komada EL86 (6CW5) po kanalu, ali će tu i cijena biti primjereno visoka s visokom kvalitetom karakteristika.