audio kutak napisao:Edison napisao:A od s@kija sam dobio poklon jos pred tjedan dana. To je admin!!!
ajd, gukni što ti je saki poklonio?
Ma neke stampane plocice, sve izbusene, kilo bakalara i gumene cizme "Borovo" za ispitivanje visokih napona...
audio kutak napisao:Edison napisao:A od s@kija sam dobio poklon jos pred tjedan dana. To je admin!!!
ajd, gukni što ti je saki poklonio?
Edison napisao:joe dalton napisao:audio kutak napisao:ja sam od daca odustao, u međuvremenu se sony javio i sretan sam što če to netko iskoristiti
Eto mi polomimo prste pišući u temi, tebi se nudi na poklon pločica sa najboljim AK DAC chipom i onda odustaješ.....
A sto ce? Sonny se prvi javio, a kutak je fer covjek...
Edison napisao:Ma neke stampane plocice, sve izbusene, kilo bakalara i gumene cizme "Borovo" za ispitivanje visokih napona...
joe dalton napisao:Edison napisao:Ma neke stampane plocice, sve izbusene, kilo bakalara i gumene cizme "Borovo" za ispitivanje visokih napona...
Imam negdje u uredu gumene rukavice za 15ak kV pa ako trebaš za kompletić sa čizmicama![]()
Btw. nadam se da ti nije uvalio i hladnjake jer još čuvam onaj par za tebe samo nikako da odem u vaš kraj da ti dofuram.....

tom_hifi napisao:Nije, ja sam audio kutku prvome preko PM-a ponudio.

tom_hifi napisao:Audio kutak, ako nije problem, može par 220uF 400V elektrolita? Pitao sam i zendru, pošto mi trebaju takvi elektroliti za GM-70.
PCB AK4399 ide Sonny-u.
Imam još par komada transformatora iz rashodovanih uređaja (svi su cca 30-tak VA, neki i manje) i nešto svičerskih napajanja iz monitora, printera i slično, pa ako kome trebaju, poklonim kod sljedećeg susreta. Ili šibnem poštom, kako odgovara kome.
Edison napisao:Ma neke stampane plocice, sve izbusene
pamook napisao:kutak, ako su one sa spiska pcl805 slobodne, ubiljezio bih se za poslije nove godine![]()
audio kutak napisao:Edison napisao:Ma neke stampane plocice, sve izbusene
jel se ti to spremaš u novoj preći na SS stranu ??![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost