pinco napisao:Bepone napisao:vidi si clearance i creeping pojmove da sad ne pisen romane
Kako crtaš pločice, nebi moga ni haiku napisat
pinco napisao:Pravio bih novu,
ali tome nema kraja,
bepova glava.![]()
![]()
davorin napisao:Užasnut sam!
pinco napisao:Bepone napisao:pinco onaj gore pcb... ne mores tako gurat komponente i vodove jedan do drugoga kad imas visoki napon.. daj bar 5mm od voda za visoki napon prema svemu ostalome..
vidi si clearance i creeping pojmove da sad ne pisen romane, pcb jaaaaaaaaaaako utjece na sound kod lampaskih pojacala-predpojacala
Ma daj, polaga san za uklopničara, 110kV, nema tu visokoga nepona, ako imaš dva trafa poslat, OK, pusti crtanje pločica stručnjacima, al mi je prva
Bepone napisao:pinco napisao:Bepone napisao:pinco onaj gore pcb... ne mores tako gurat komponente i vodove jedan do drugoga kad imas visoki napon.. daj bar 5mm od voda za visoki napon prema svemu ostalome..
vidi si clearance i creeping pojmove da sad ne pisen romane, pcb jaaaaaaaaaaako utjece na sound kod lampaskih pojacala-predpojacala
Ma daj, polaga san za uklopničara, 110kV, nema tu visokoga nepona, ako imaš dva trafa poslat, OK, pusti crtanje pločica stručnjacima, al mi je prva
ke to veze ima kad ti je slaba plocica.. i da ih 10000 napravis zaredon a iste , sve ce bit slabe dok ne ispravis. a ces rec ma napravio sam ih 10000 ja san ekspert.
Bepone napisao:tko od vas je ikad popravljao neki lampaski amp sa pcbima, i 450V-500v na njima?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju