...jest, šuma je

... nevjerojatno kako od sheme sa 20 dijelova ispadne onakav kaos

... ili to samo kod mene
spojio amp na horne - i yipppeee, zuji, po svemu sudeci 100Hz (barem koliko sam uspio usporediti snimke na jubito sa ovim sto zuji)... zuji bez obzira na otvorenost pota, istim intenzitetom.
onda sam maknuo 5879 ulazne i prespojio ulaz bez njih, kako je i prvotno bila shema jos u startu - sve 5 - nema vise zujanja, ne brumi.... treba pot odvrnuti vise nego do sada (naravno), ali neke velike glasnoce nisu tu u igri.
svira dobro, vjerujem da ce sve jos malo "sjesti" na mjesto buduci da sve skupa jos nije sviralo ni sat vremena...
u svakom slucaju, sad ide kutijanje 13DR7 preamp-a i stavljam ga u sustav, a onda pogona nece nedostajati
signal sa tunera je dosta visok i to sve svira sasvim dovoljno glasno, a signal iz DAC-a je nesto nizi i tu ce profitirati sa preampom...
jedna od 5879 je bila vrlo mikrofonicna (kuckao sam sve redom sa drvenim stapicem), ostale su sve "mrtve", ali dobro mrtve, ne mrtve mrtve
ako bih se krenuo igrati oko tog 100Hz bruma, odakle krenuti? Sto ciniti, boljitka radi?
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.