Ove godine sam samo cvajtaktere počeo radit, pa sam si i alat morao nabavit. Sada mi dolazi baš pumpica za rasplinjač koji je inače najvažniji dio kod dvotaknih, ona će mi olakšati dijagnozu, da vidim odmah da li je do njega i da li drži. MIO-300 Standard (1982) kopačicu sam uzeo za vrt, gledao sam ADK WR69151 ali to je igračka, jedino bi bilo ono upali i odradi, pa mi je MIO oduzeo dva mjeseca, taman do sadnje u svibnju. Oldtimera sam vratio iz mrtvih, nema što nisam taknuo, jedino termogrupu nisam dirao, na sreću, sve drugo je očišćeno i vraćeno u funkciju.
Od trimera sam riješio Einhell BG-BC 43 (05/2012), to je bio mrtvac, nema što nisam na njemu radio, čak mu je spremnik goriva bio napuknut i slinio, pa sam lemilicom zavario pukotinu, a na ADK AWBC430T (04/2018) je rasplinjač radio probleme, trimer skoro nekorišten. Susjeda sam pitao koji ima trgovinu i servis, radi takve stvari ali rekao je da mu nema spasa, pa sam iz inata odradio oba.
Što se motorski tiče imam dvije, ova Partner 351 (1998) mi je pri kraju ali ne pali, pa sam mi je ta pumpica važna za dijagnozu jer sam rasplinjač rastavio i sve promijenio, od membrani i brtvi, ostala je jedino dizna i nepovratni ventil koji je uprešan u rasplinjač, zato mi pumpica treba da vidim da li pušta. Novi je već na stolu, pa ako ne ide sa starim ide zamjena. Druga motorka koja čeka polije Partnerice je McCulloch MAC 130, to je slijedeći projekt, pa ga moram odmah uzet dok sam svjež i ufuran.

Malo sam izvan teme otišao ali što češ, ne može se uvijek u okviru ostat, a kako se ono kaže, dobar izgovor zlata vrijedi haha.
PARTNER 351 motorna pila (1998) - #1
" target="_blank" target="_blank" target="_blank