Etoga, složeni i Frugal horn XL. U njih će ići Markaudio Sota 11R (preko velikog DIY prodavao Stefan iz KJF Audio i nisu u prodaji kao driveri za diy već ih rade samo za gotove Sota zvučnike). Kupio drivere na blef, minimalno podataka i ništa mjerenja nema za nać, kaže Scottmoose da su tu negdje kao Pluvia 11 po mjerenjima iako su po izgledu kao CHN110.
Čekam Monacor dihtunge, priloženi mi nisu baš najbolji (izrezao preveliku rupu računajući da dihtung ide preko rupa za vijke kao kod Pluvia 7, zajeb), pa nisam još drivere montirao. Žice koje vire su od raskupusanog Kimber 8tc kabla što sam imao pol metra, taman.
Mali sa Pluviama sviraju ko veliki, niti smještaj (lijevo i desno od stola za PC) ni soba ni pojačalo (Denon AVR 1906) nisu nešto audiofilski, al zvučnici rade fino, ugodno, detaljni i ima čak i nešto basa

Dosta se zvuk promijenio kad sam umjesto Kenwooda stavio Denon, jako pokazuju razlike u snimkama, dam glavu da bi mogli bit pimplavi i oko ostatka sistema skup sa kablovinjem, al dok sam na selu nema audiofilskih nervoza, samo slušanje mjuze
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.