otl sam izvukao iz naftalina, i polako ga pustio u pogon red po red lampi, premjerio, ostao odusevljen nanovo pravokutnim signalom (kao tranzistorac!)
otl5.jpg
otl3.jpg
otl2.jpg
sve u svemu zvuk je zasada jako dobar, trebat ce se pozabavit niskim bassom i frekvencijom kako pripasat ribon,
probavam neke kombinacije s ruku i ovisno o snimci negdje ne treba nista, negdje je ribon osjetno glasniji... ali trebat ce mu volumen spustit definitivno,
za to cu mozda namotat auto trafo i preko njega, na maloj C jezgri. jednom sam cuo jednu kompresionu hornu koja je lepo radila tako...
evo odmah razlike, chipo amp - OTL / OTL nema feedbacka, i ima meksi bass sto ne volim, pa bi znacilo da cu ga morat dodat (feedback) ali ima lepse visoke pa uzitak slusanja postoji, i sve je onako "vintage" radi toga
LM amp ima tvrdji bass i bolje kontrolira taj bass... sto mi se svidja-.--
pale su odluke :
Ovaj TL pita snage i napravit ce se nekih 15,20w za njega a htio bi da bude S.E. pa ce ici vejrovatno RS1003 (u triodi) lampadina ili 2x2E22 (u pentodi) koja mi se jako svidja
ribon cu ufrezat u neki adapter i def. zatuc u ovu transmisiju na mjesto onog visokotonca DT300
sta ce biti od ovih planova, nezna se, kao i obicno

ovisit ce puno o tome kako mi rodi cesnjak u slijedecem periodu

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.