In memoriam

Re: In memoriam

PostPostao/la sonny » Ned pro 17, 2017 1:26 pm

Schultz napisao:Sada sam otišao u skladište (drvarnicu) izvaditi kutiju koju mi je napravio za 807icu sa posvetom Draženu...

A što ću sada napisati gore, ajde mi reci...?

:-(
:-(

A meni je moju zavrsavao ovaj tjedan...
Kad smo se vidjeli prije dva tjedna ko po obicaju sam zabadao nos po radioni jer mi je oduvijek bila misterija cega se sve tamo moze naci. Na jednom od njegovih ampova je bio i logo Dean’s PA i bas sam ga htio pitati zasto na svaki uradak ne stavi svoj logo :crying-yellow:
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la tom_hifi » Ned pro 17, 2017 2:32 pm

Kada se slegne sve oko sahrane, onda ću zamoliti da mi otvore radionu jer mi je napravio nosače za kondenzatore. I to taman u četvrtak ili petak. To je zadnje što je meni osobno odradio i moram to imati kao uspomenu.

Čak si mislim da ću sutra navratiti do njegove radione, otvorena ili zaključana i ostaviti lampion tamo.
tom_hifi

PostPostao/la drazenK » Ned pro 17, 2017 3:49 pm

Dosta je zadnjih dana radio za ekipu sa foruma.
Malo mu se je smanjio posao oko filma pa je krenuo završavati
Glodanja na cnc i ostalo. Imali dogovor za petak, prebacili za ponedjeljak.
Nevjerojatno i besmisleno.
drazenK

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned pro 17, 2017 4:04 pm

Ne znam što da kažem. Nisam bio baš tako čest gost kod Deana ali svaki puta kada bi išao u Zagreb javio sam mu se da se negdje nađemo. Zadnji puta je to bilo ljetos, od onda nisam nešto bio u Zagrebu ali sam planirao za vrijeme blagdana malo obići rodbinu i obavezno mu se javiti da malo pročavrljamo. Nažalost kao i uvijek dok mi planiramo, život piše neke svoje druge planove. :(

Nikada neću zaboraviti kada sam prvi puta išao do Deana da mi odradi kućište za gramofon, jednu od rijetkih stvari koje nisam mogao napraviti u vlastitoj režiji. Evo od jučer gledam taj gramofon i kažem sam sebi to od sada ne ide van kuće niti u demontažu.

Sonny, ti si samo zabadao nos.Ja sam ovo ljeto zamalo se razbio u radioni kada sam ugledao jedan veoma privlačan instrumentić od one gomile koju je nabavljao zadnih nekoliko mjeseci. Ja gledam instrument,u jednoj ruci naočale drugom se pridržavam za nešto što sam mislio da je čvrsto i zviz zamalo da se razbijem. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Ned pro 17, 2017 4:17 pm

nik napisao:Druže,prijatelju hvala ti što si sve moje črčkarije pretvorio u Nešto.
Vidimo se Gore.
p.s imam onu malu triodu iz zadnje poruke.
Nik

Zadnje sto amo se culi mi je javio da je bio kod tebe i da imamo lampe za buduci projekt. Uh..

Decki, molim vas da sve potencijalne upite o izvrsenim radovima i sl uputite meni pa cemo dogovoriti preuzimanje ako je Dean uspio sto dovrsiti.
Naravno, znam da ce svi imati razumijevanja i dati prostora dok se ne vidi tko, gdje,kako.
Vlado ce vjerojatno biti u radioni jo dobio je upute da ne pusta nikoga i nikome nista ne daje.
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la audio kutak » Ned pro 17, 2017 4:59 pm

molim sakija da uzme u obzir da je u radioni ostalo dijelova za clanove foruma (vecinom kondenzatori)

to sam u dogovoru sa Deanom ostavio kod njega u radioni da si ljudi dodu podici ili netko za njih...

Deane, kud prije? Bas sam ti pripremio mali poklon da ti ga dam kad dodjem prije nove godine...
znam da to volis...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la audio kutak » Ned pro 17, 2017 5:13 pm

ovo pojacalce cu zavrsiti njemu u cast...

dean_kutija_m.jpg

to je zadnje sto mi je napravio.... imali smo jos par dogovora za buduce kutije...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la ilimzn » Ned pro 17, 2017 5:32 pm

s@ki napisao:Decki, molim vas da sve potencijalne upite o izvrsenim radovima i sl uputite meni pa cemo dogovoriti preuzimanje ako je Dean uspio sto dovrsiti.
Naravno, znam da ce svi imati razumijevanja i dati prostora dok se ne vidi tko, gdje,kako.
Vlado ce vjerojatno biti u radioni jo dobio je upute da ne pusta nikoga i nikome nista ne daje.

[/quote]

Sasvim je moguce da sam ja Deana zadnji vidio, u petak popodne oko 15 u TIZ metalu. Taman je ostavio necije prednje ploce tamo na eloksiranju. Sutra cu prolaziti tamo pa cu vidjeti kakva je situacija i izvijestiti te.
ilimzn

PostPostao/la yoke » Ned pro 17, 2017 6:14 pm

bezveze...nikad mi nije sklepao nikakvu kutiju ali mi je vise pomogao svojim savjetima nego da je to samo odradio.
nismo se cesto ni vidjeli a ono malo sto bi se vidjeli iskoristili bi da se fino izrugamo jedan drugome...
hebat ga...

Pocivao u miru majstore
yoke

PostPostao/la tom_hifi » Ned pro 17, 2017 8:53 pm

Naravno da ćemo imati razumijevanja, barem što se mene tiče. Ja bih volio doći do tih nosača jer me, baš sam danas gledao, zvao 14.12. da je gotovo, a 15.12. (petak) nisam nikako mogao doći. Sada mi je žao što ga nisam vidio, ali tako je moralo očito biti.

Ja ću navratiti sutra do radione, neću ništa upitkivati oko dijelova, više da lampion tamo ostavim, ako mi ne bude gužva na poslu. Zavrijedio je taj divni čovjek i više od toga.

:geek:
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica