tom_hifi napisao:Moj projekat stoji i čeka i čeka![]()
Gdje je zapelo? Dijelove imas? Financije, ili se nesto ceka?
Ja sam svoje monoblokove finishirao za manje od 4 mjeseca od kad je Harkonen prvi put spomenuo GM-70 na "onom" forumu...
tom_hifi napisao:Moj projekat stoji i čeka i čeka![]()
Edison napisao:tom_hifi napisao:Moj projekat stoji i čeka i čeka![]()
Gdje je zapelo? Dijelove imas? Financije, ili se nesto ceka?
Ja sam svoje monoblokove finishirao za manje od 4 mjeseca od kad je Harkonen prvi put spomenuo GM-70 na "onom" forumu...
davorin napisao:-Za žarenje izlaznih elektronki mi trebaju transformatori 5V/15A (ili 20A, jer bi išlo s DC strujom) koje moram kupiti jer nemam tako debele žice za sekundar!
joe dalton napisao:davorin napisao:-Za žarenje izlaznih elektronki mi trebaju transformatori 5V/15A (ili 20A, jer bi išlo s DC strujom) koje moram kupiti jer nemam tako debele žice za sekundar!
Zar ne možeš namotati nekoliko paralelnih namota da imaju isti omski otpor?
davorin napisao:joe dalton napisao:davorin napisao:-Za žarenje izlaznih elektronki mi trebaju transformatori 5V/15A (ili 20A, jer bi išlo s DC strujom) koje moram kupiti jer nemam tako debele žice za sekundar!
Zar ne možeš namotati nekoliko paralelnih namota da imaju isti omski otpor?
Treba motati 2 lak žice od 2,2mm (nemam niti njih!) paralelno, ili jednu od 3,1mm! Takvi transformatori za grijanje, kakve sam sretao po odašiljačima, su uglavnom motani sa lakiranom profilnom žicom od 4x2mm (za 20A).
I kad bih imao takve žice(profile), to ne bih mogao namotati bez pomoći.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju