Postao/la cappucino » Sub kol 10, 2019 9:34 am
Nisam znao kud s mojim nemilim događajem, pa da vidimo komentare...
Dakle, prije par dana preko društvene mreže stupim u kontakt s prodavateljem koji se naziva Neno Dugi, a prodaje B&W 804.
Ne prigovaram za cijenu već samo pitam dal su svi driveri, pogotovo visokotonci cijeli.
Dobivam foto i stvarno sve ok.
Da skratim, kupoprodaja se odvila u Delnicama 08.08.2019. ( gospodin je iz ZG ja iz Poreča) našli se na pola puta. Ja sam bio u pratnji kuma, on sam.
Prilikom primopredaje ustanovili smo da je jedan od visokotonaca bio lagano oštećen.
Nazvali smo u ZG distributera i pitali cijenu tog zamjenskog dijela. Nema ih i nisu više dobavljivi za tu seriju kažu iz dućana.
Izjava prodavatelja je da cijena, po njegovom sjećanju, tog visokotonca, iznosi 2000,00kn.
Nadalje (da skratim ) dogovaramo novu cijenu za par zvučnika umanjenu za iznos od 2000,00kn.
izjavljujem ispred nas tada prisutnih, da preuzimam odgovornost nabavka visokotonca.
E sada dolazi grč u želucu...
09.08.2019. gospodin se javlja da je našao visokotonac i to za nekih 600,00-700,00kn i traži da mu uplatim razliku od 1300,00kn na njegov račun?????
ja odbijam upaltiti i on kaže da dolazi kod mene doma po "njegove??" zvučnike???
aloooo???
Pa dogovorili smo sve prilikom kupoprodaje.
Zar sam ja nešto pogriješio?