Također svima najbolje sve najbolje za Novu Godinu.
Malo sam bio odsutan ovih dana.
@norrinraddhr
Puno zahvaljujem na trudu, nešto se malo bolje nazire, u biti onako kako se sjećam da je bilo na papiru, a nije baš bila nekakva kvaliteta otiska,
ali bar se ne vide artefakti od JPG kompresije, vidi sliku (Usporedba 2 slike.JPG)
Evo nešto materijala na linku ispod, smanjio sam shemu na nekih 1,5 MB bez nekakve uočljive degradacije u odnosu na BMP, još samo da skužim
kako da u vaš PDF ubacim stranicu sheme sa 600 DPI a da ostale stranice ostanu na 150 DPI (varijabilni DPI) , jer u suprotnom cijeli PDF raste na 15 MB.
No to sad je manje bitno,
https://www.dropbox.com/scl/fo/mdvtdoskcvq6733n668m1/h?dl=0&rlkey=r2wxhh02u6xup6cprpyw4dq3fMjerio sam Wow&Flutter sa mobitelom i nekakvom aplikacijom "RPM speed and Wow", mada sam skužio da sama težina mobitela dosta debalansira tanjur
i samo dodatno pogoršava rezultat, screenshooti rezultata na onom linku.
Također snimio sam i video brzine tanjura na stroboskopu, pa sad ne znam jel to OK ili baš i nije, kako to izgleda na drugim gramofonima?
Znam da Technics 1200 drži zakucanu brzinu samo tako, imam osjećaj da možeš tanjur preurediti u cirkular i piliti drva sa njim da ne bi izgubio poziciju

Mislio sam promjeniti zvučnicu na njemu, Audio Technica VM95C (konus => 300kn) ili čak možda i VM95E (elipsa => 450 kn), mada mi se ova druga čini ipak
malo pretjerano za taj gramofon i da neće donjeti dodatno poboljšanje na njemu.