DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la gilhooley » Ned pro 05, 2021 9:42 am

Mislim da iz mojih usta nije izašla ikakva osuda ili prijekor, nego prijedlog da se forum umirovi, obzirom na nedostatak pučanstva. Znam da svatko ima svoju priču, imao sam i ja da se sad ne hvalim...

Ovaj forum je mislim ne samo po pitanju pandemije ili težine života na izdisaju, možda bi isključivanje aparata svima smanjilo agoniju...

Gill
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la davorin » Ned pro 05, 2021 9:51 am

gilhooley napisao:Mislim da iz mojih usta nije izašla ikakva osuda ili prijekor, nego prijedlog da se forum umirovi, obzirom na nedostatak pučanstva. Znam da svatko ima svoju priču, imao sam i ja da se sad ne hvalim...

Ovaj forum je mislim ne samo po pitanju pandemije ili težine života na izdisaju, možda bi isključivanje aparata svima smanjilo agoniju...

Gill

Ne slažem se, a iako smanjena, ova mala aktivnost na forumu mi je povremeno osvježavala dane provedene u osami bolnica i mome prisilnom mirovanju.
Umjesto da kukaš i jadikuješ, pomakni se i daj više od sebe kad drugi trenutno ne mogu! :mrgreen:
Da si umjesto tih iritantnih zelenih LED-ica u svoje pojačalo stavio normalne žute, vidio bi kako forum nije zamro i kako se članovi bude, ako su i zadremali! :lol:
davorin

PostPostao/la gilhooley » Ned pro 05, 2021 9:57 am

Nažalost... Sad je zeleno i morat ćemo to ostaviti u povijesti kao dizajnerski promašaj...

Ubuduće radim isključivo sa žutom...

Meni se već mota drugi projekt po glavi, a taj bi mogao biti turbo, turbo zahtjevan...
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la Bepone » Ned pro 05, 2021 10:01 am

davorin napisao:Ne mogu govoriti o drugima, ali u srijedu sam se vratio sa dugotrajnog liječenja u koje su bili uključeni nepokretnost, jaki bolovi, teška i složena operacija, obavezno ležanje, kretanje pomoću štaka i stacionarni oporavak. .

samo pomalo..
Bepone

PostPostao/la pinco » Ned pro 05, 2021 11:01 am

gilhooley napisao:Hehe... :lol:

Opet po boji, do vraga više... Koju boju bi htjeli...?

Narančaste ili tople tonove...?

Šalu na stranu. Nisam toliko očekivao ikakav komentar na uređaj jer ni po čemu nije bog zna kakav, niti konstruktorski bitan. Zamijetio sam ajmo reć - dvodnevnu pasivu, nema čak ni vica, nema puno toga što je nekad bilo dnevno aktualno. Nema ni puno osoba koje sam nekad zamjećivao... Fixxer, stress, nema ni pamučnog, nema onog blente Sakija, sonny, bebe, kutak se sporadično ukaže, tubemana, ilimzn isto, sawa, yoke... Da ne nabrajam... Isprika ako ispustih koga. Vjerujem da svatko ima svoj život i da ide trbuhom za kruhom, no minorni doprinos bi bio dovoljan... I ja sam isto popustio, ali nikad napustio. Radio na jednom, pa na drugom, pa na trećem i četvrtom autu, ali sam se uvijek vraćao stolu za elektroniku i neću stati dok sam živ. Žalim, ali ne bih umro na kauču ili buljeći u turske serije...

Gill

Nabroja si ove lišine, i onda se čudiš zašto je forum zamra, nije valja ni u startu :lol: :lol: :lol:
pinco

PostPostao/la pinco » Ned pro 05, 2021 11:04 am

Bepone napisao:djed mraz me se sjetio, a zivi u italiji!! ampicu moj tranzistorski sve si blize, dosla maca na vratanca!

Koju si opciju uzeja?
pinco

PostPostao/la Bepone » Ned pro 05, 2021 11:45 am

pinco napisao:
Bepone napisao:djed mraz me se sjetio, a zivi u italiji!! ampicu moj tranzistorski sve si blize, dosla maca na vratanca!

Koju si opciju uzeja?

https://modushop.biz/site/index.php?rou ... ption=true"

ovega, 3H radi vece povrsine hladila, mislin stavit 2x ruski VFET u paralelu single ended (bez strujnog izvora) opterecen izlaznim trafom za jos vise snage izvuc van, ciljana izlazna snaga oko 15-25W po kanalu koliko ispadne.. znan da je puno topline to za otpeljat ali cemo videt, zato 3H a mislio sam se i 4H :lol:

i jos jednu manju za 35Eura za AYA dac, da ga maknen sa daske kamo je zadnjih 6 godina/ 35 eurica je stvarno jeftino za lepu skatulu
Bepone

PostPostao/la pinco » Ned pro 05, 2021 12:08 pm

Bepone napisao:
pinco napisao:

Koju si opciju uzeja?

https://modushop.biz/site/index.php?rou ... ption=true" target="_blank"

ovega, 3H radi vece povrsine hladila, mislin stavit 2x ruski VFET u paralelu single ended (bez strujnog izvora) opterecen izlaznim trafom za jos vise snage izvuc van, ciljana izlazna snaga oko 15-25W po kanalu koliko ispadne.. znan da je puno topline to za otpeljat ali cemo videt, zato 3H a mislio sam se i 4H :lol:

i jos jednu manju za 35Eura za AYA dac, da ga maknen sa daske kamo je zadnjih 6 godina/ 35 eurica je stvarno jeftino za lepu skatulu

Nisan nikad drža u rukama te kutije, ima opcija alu i fe, i pridnja ploča alu 10mm i 3mm, jel dovoljno jaka kutija kad se zavida, onako na slikama mi ne djeluje uvjerljivo sa po 2 vide.
pinco

PostPostao/la Zmajz » Ned pro 05, 2021 12:33 pm

FORUMU NE PAKOVATI!
Ne treba ga gasiti, Ako je i mrtvaja i riječni tokovi imaju mrtvaje u kojima se love kapitalci! Mislim da je jednostavnije ne sudjelovati ako nekomeviše nije zanimljivo.
A mislim da i nije neka cijena domene, ako se dobro sjećam....
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la Bepone » Ned pro 05, 2021 1:34 pm

pinco napisao:
Nisan nikad drža u rukama te kutije, ima opcija alu i fe, i pridnja ploča alu 10mm i 3mm, jel dovoljno jaka kutija kad se zavida, onako na slikama mi ne djeluje uvjerljivo sa po 2 vide.

ima puno vida, sve se zavidiva od nutra, prednji panel 10mm Al eloks crno, ili tanji po opciji, ali ovaj 10mm je super.. skatula je cvrsta nemas straha
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica