sad ću ja opet s svojim monolozima
nisan ništa lemia ,ali da rečen par riči ; zadnjih dana baš slušam kad kod sam doma (klima se ne gasi

) i tek sinoć sam svatia kad san posluša neke zaboravljene CD-e koliki napredak san naparavia u svom sustavu od kad sam udružio snage s Walterom(u biti on mene uči, a takvog učitelja je velika čast imati), još nismo blizu kraja a mislim da smo napravili ogroman napredak za sveukupnu diy zajednicu , nažalost ne smijem još ništa objavljivati ,malo strpljenja jer je WJ ima loših iskustava s krađom i neovlaštenim objavama svojih projekata tako da potpuno razumin čovika
iskreno od kad sam napravia prvi WJ regulator zna san da je odličan ,a od tad je prošlo sigurno 15 godina i u to vremenu san proba složiti i druge 'audio' regulatore ali ni jedno nije bilo ni blizu osim salasovog shunta ali samo u digitaliji ,međuti WJ je 2015 god. objavio shemu svog shunt regulatora koji je pomeo salasa ,ali kako nema kit verzije ili nekog da se time okoristi ta shema nije ni zaživila , ja sad koristim shunt u dac-u i serijske reg. u pojačalu i na svima radim slična poboljšanja jer su sva nastala po istoj shemi i ulazna strana op.ampa im je ista
znači osnovna shema s jednim brzim op.ampom i dva tranzistora sad je došla u mom ltspiceu na 8 bipolaraca ,jedan depletion mosfet , brzi op.amp i šaku ledica ,kako se ono reče 'no pain,no gain' plus šta još treba nacrtati pločice itd. itd. , ima posla tu, međutim rezultat je nevjerovatan zvuk na koji baš nismo navikli osim u sustavima s puno puno nula i treba čoviku da se privikne na to , nisu to neki mali pomaci nego se mijenja sve , kompletna zvučna slika i onda se upitate ; a di san bia do sad ?
nadam se da ću u četvrtak završiti novi 'domaći rad' i uspiti sve ubaciti u pojačalo

, pretpostavka je da smo time blizu ultime
istina da me ovo usporava u drugim projektima, dac s TDA1547 je sad na čekanju mada su stigli svi dijelovi jer želim da bude s novim regulatorima pa di puklo da puklo, uz to šta sad crtan nove pločice i u novoj naružbi su već novi 100MHz op.ampovi i za novi test jedan 165MHz-ni s 0.95nV/√Hz šuma tako da ni tu neće biti šale

(to su op.ampovi za regulatore

)