grunf napisao:nedavno smo ja i prijatelj tili u nabavku LAPT-a u digikeya pa smo dobili mail od njih koji nas je odvratio od narudže
ja san u londonu jos 7 dana samo ne moren nikamo pa tako ni do njih za napravit stock
grunf napisao:nedavno smo ja i prijatelj tili u nabavku LAPT-a u digikeya pa smo dobili mail od njih koji nas je odvratio od narudže
Bepone napisao:grunf napisao:nedavno smo ja i prijatelj tili u nabavku LAPT-a u digikeya pa smo dobili mail od njih koji nas je odvratio od narudže
ja san u londonu jos 7 dana samo ne moren nikamo pa tako ni do njih za napravit stock
Bepone napisao:zadnjih 160 kom 2SA1312 BL je bilo u tme, par mjeseci je tako stajalo..jos prije sam ih uzimao od njih, a kad je vec takva sit bila i niko nije htio kliknut.. i taj ostatak sam preselio kod sebeko ti treba cu se ja odrec malo mojega. komplementarni je u mouseru BL jos uvijek.
Bepone napisao:fala na tabeli, zanimljivi fetovi ipak su ostavili nesto .fale mi zadnja dva, 2SK879 i 880, ovo sve ostalo iman (kao nekad slicice za album ovo sa trandjama)
sad sam spreman razvit hibrid! Fetovi ulaz, obrtac faze idealni i izlaz na lampe naravno (bar 50W)! ili fetovi ulaz, germanij izlaz (bar 3W)
grunf napisao: pa ako ima zainterserinih možemo napraviti nekakvu forumsku verziju ,napraviti pločice i složiti listu materijala (bez napajanja), djelovi su takoreći svugdi nabavljivi , naravno da će njihov odabir imati utjecaja na zvuk ,ali chipoteka ili neka druga domaća butiga za prvu ruku ima sve
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju