grunf napisao:audio kutak napisao:
sva srića da će još biti KSC185/KSA992 koji su ipak malo lošiji od 2SC3324/2SA1312 ,ali bolji od 2SC2713/2SA1163
Ako hoces SMD verziju KSC1845/KSA992 to su onda FJV1845/992.
grunf napisao:audio kutak napisao:
sva srića da će još biti KSC185/KSA992 koji su ipak malo lošiji od 2SC3324/2SA1312 ,ali bolji od 2SC2713/2SA1163
grunf napisao:a tako kaže autor pojačala, sad jel tako ne znam
davorin napisao:Malo sam se potrudio i izvagao na kućnoj vagi 20 tranzistora koji su začudo "teški" 368 grama, odnosno 18,4 grama po tranzistoru. Slučajnost, ili ...![]()
Tranzistore sam kupio osobno u dućanu "I i M" gdje sam kupio jako puno materijala, a do sada je sav bio originalan. Vlasnika (porijeklom je iz BIH, a oženio je Njemicu koja je bila kći vlasnika dućana pa su nakon smrti njenog oca nastavili zajedno voditi dućan) sam upoznao ~70-tih godina na studiju u Zagrebu, a firma u kojoj sam radio je nastavila od njegove naručivati materijal za servise i popravke nakon našeg susreta.
"Raspilavati" ih ipak neću!
Bepone napisao:neki dan sam bas pratio rasprave na diyaudio kako su, izmedju ostalih, i ti sankeni izumrli (MT-200) i ne moru se vise nabavit tako da je ovo lepo imanje! treba sad nesto snjima napravit steta da pobiraju prah! ili mijenjat sa davorinom za razno
Bepone napisao:sve cekirao odavno, ovdje mu fali komplementarni..ima nesto jos newark u TO3P
aparatusonitus napisao:grunf napisao:a tako kaže autor pojačala, sad jel tako ne znam
Slika prikazuje linearnost frek. karakteristike pojačala u zatvorenoj petlji, ista ne govori ništa o OL gainu niti može.
dadod napisao:grunf napisao:audio kutak napisao:
Ako hoces SMD verziju KSC1845/KSA992 to su onda FJV1845/992.
grunf napisao:Bepone napisao:sve cekirao odavno, ovdje mu fali komplementarni..ima nesto jos newark u TO3P
ima tih u digikey-a ,samo šta su đubrad s isporukom za HR, min 100$ , moram viditi kako profusion stoji s isporukom sad nakon brexita , mislim se malo opskrbiti s 2SA1386/2SC3519
Bepone napisao:grunf napisao:Bepone napisao:sve cekirao odavno, ovdje mu fali komplementarni..ima nesto jos newark u TO3P
ima tih u digikey-a ,samo šta su đubrad s isporukom za HR, min 100$ , moram viditi kako profusion stoji s isporukom sad nakon brexita , mislim se malo opskrbiti s 2SA1386/2SC3519
"From January 2021 shipments will be dispatched from our distribution hub in the Netherlands under our NL VAT registration number. This means if you are a VAT registered business your orders will continue to be an Intra- EU supply, just as they are now. There will be no need to clear your order through customs or pay any duty, and VAT will continue to be 0% using the reverse charge rules. The only difference will be the VAT registration number on our invoices. If you are not VAT registered then VAT will be charged at the Netherlands VAT rate of 21%."
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju