SasaKC83 napisao:Dok se čekaju sitni dijelovi od Mousera bacio sam se na Uzemljenu Mrežicu...
Kupio knjigu Audio Reality od Rozenblita. Myth Buster of High End Audio. Loaded with projects.
Ima kaj zanimljivo unutra?
SasaKC83 napisao:Dok se čekaju sitni dijelovi od Mousera bacio sam se na Uzemljenu Mrežicu...
Kupio knjigu Audio Reality od Rozenblita. Myth Buster of High End Audio. Loaded with projects.

SasaKC83 napisao:Bruce je kao neki guru, vidjet ćemo kaj se da gradit i kolko mogu ja ovak ElektroIntelektualnoJednostavan shvatit...
SasaKC83 napisao:Usput sam danas pročitao i Grounded Grid temu na audiofilu od prije desetljeća i nešto...Edison et al.
Edison napisao: GG je u biti nesto "tamnije" pretpojacalo.
Probao sam Alepha s jos nekoliko pretpojacala, mojih i tvornickih, cjevnih i tranzistorskih.
Aleph je prilicno neutralno pojacalo i u biti svira kakvo mu se pretpojacalo stavi ispred.
Kad se "pogodi" s pretpojacalom, zvuk je odlican, brz, autoritativan.
Bepone napisao:ca edison to je kao od rozenblita, sa -200VDC negativnim naponom za katode?
Bepone napisao:ovo od rozenblita ca bi napravio sasa, procitao sam clanak iz knjige, odlicno izgeda na papiru, i zvuk ne more bit "taman" - 300KHz propusni opseg, neovisno o potenciometru (ispred buffera je)
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju