grunf napisao:edisone, imaš i ovaj integrirac, dosta ga hvale, mislim da isto ima nekakv kit s duplim regulatorima na istoj pločici, karakteristike iz PDF-a su odlične, CFA ab klasa
Edison napisao:grunf napisao:edisone, imaš i ovaj integrirac, dosta ga hvale, mislim da isto ima nekakv kit s duplim regulatorima na istoj pločici, karakteristike iz PDF-a su odlične, CFA ab klasa
Znam za taj chip, grunfe. Stovise, imam to pojacalce slozeno u slicnoj aluminijskoj kadici kao i ovo. Ne stavljam na forum bas sve sto napravim...Sutra mogu staviti koju fotografiju.
To pojacalo je vrlo kvalitetno. Karakteristike iz datasheeta su odlicne, a tako i svira u praksi. Nesto je jednostavnije za slozit od ovoga. Bas prije par dana sam zikiju predlozio da si to slozi i tako rijesi problem pojacala za slusalice.
grunf napisao:edisone, imaš i ovaj integrirac, dosta ga hvale, mislim da isto ima nekakv kit s duplim regulatorima na istoj pločici, karakteristike iz PDF-a su odlične, CFA ab klasa
ziki napisao:Ključno pitanje. Koji bolje radi?
ziki napisao:Imam nekoliko komada slušalica pa mi je to zanimljivo.
grunf napisao:možeš složiti i s lampama ,recimo 6N6 ili ECC88( za visokoomske) u spoju WCF-a
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost