grunf napisao:a ljudi moji ,žana mi ima koronu, sad sam deset dana doma na prislnom G.O. , bit će lemljenja sad![]()
Lako je za lemljenje, čuvajte se da ne dobijete upalu pluća!
grunf napisao:a ljudi moji ,žana mi ima koronu, sad sam deset dana doma na prislnom G.O. , bit će lemljenja sad![]()
davorin napisao:grunf napisao:a ljudi moji ,žana mi ima koronu, sad sam deset dana doma na prislnom G.O. , bit će lemljenja sad![]()
grunf napisao:davorin napisao:grunf napisao:a ljudi moji ,žana mi ima koronu, sad sam deset dana doma na prislnom G.O. , bit će lemljenja sad![]()
zasad su samo blagi simptomi , po epidemijologu bi trebalo tako i ostati , kod malog u školi je buknilo ali je niko nije zatvoria ili bar taj razred, skoro 50% roditelja iz tog razreda ja sad pozitivno, a moguće je još , a kad smo pitali prošli tjedan da se čitav razred stavi u izlociju dobili smo odgovor da ne smiju ,da imaju takav 'naputak' , jednom riječju katastrofa
ziki napisao:grunf napisao:zasad su samo blagi simptomi , po epidemijologu bi trebalo tako i ostati , kod malog u školi je buknilo ali je niko nije zatvoria ili bar taj razred, skoro 50% roditelja iz tog razreda ja sad pozitivno, a moguće je još , a kad smo pitali prošli tjedan da se čitav razred stavi u izlociju dobili smo odgovor da ne smiju ,da imaju takav 'naputak' , jednom riječju katastrofa
Moje klinke u sličnoj situaciji već drugi puta u izolaciji. Otkuda tako suprotne upute?
gilhooley napisao:Ja bih rekao da ionako nesposobna vlada pokušava pokrpati rupe i posljedice ove gluposti.
Stvarni problem i uzrok jest nekultura i primitivizam naroda koji "misli" svojom glavom i da što će njima upute stožera.
Dakle - ni za što neće biti lijeka dok kultura općenarodnog i društvenog ne bude ispred osobnog.
Gill
gilhooley napisao:Grunf... Svaka čast i poštovanje, ali ne mislim da je vlada hodala i dijelila zarazu.
Bing [Bot] pregledava forum i 16 gostiju