drz napisao:Ne razumijem - jel netko trazio da se napravi novi PCB? Taj masivni trud koji ulazes je posao po narudzbi ili hobi? Ima neki cjenik? Dadod je koliko znam pojacala dizajnirao, napravio, premjerio i u praksi pokazao da s njima nema problema. Dapace. Ako ti se ne svidaju takva kakva jesu - ili nemoj nista raditi ili preuredi, modificiraj, ali za to otvori novu temu.
tako je, sad tek vidim da je bio promasaj da sam to isao radit! potrosio 2 godine da to doveden u red, da sam znao da to radim i ukazujem greske za neku crnjolu od tipa, bi odustao odmah! i to neplaceno, sa velikim gubitkom ako te to zanima, a vidin da da.
nisi vidio nikad na forumima velikom diyaudiju npr da se na neku temu napravi 10tak iteracija pcba? od raznih ljudi? upali si malo! i svi veseli i zadovoljni jer tome i sluzi forum, da se dobiju ideje, u zajednistvu se nesto kreira, a ne ovaj fasizam! javio si se u temu! aj ca! ? a , od kuda su takvi pali?
pcb je u istoj temi jer tamo i spada!
planovi daljnjeg razvoja da vidimo kamo se moze doci sa tim dizajnom su bili, normalno NEPLACENO, IZ GUSTA ako nisi jos shvatio, da ja tom liku cak poklonim skupe VFET-e kad ih premjerim! zamisli koja glupa ideja! sad mores te ideje okacit macku o rep, napravit cu sve sam i na drugi nacin, ovaj je prekrizen

, svi griješimo i normalno je da nas neko ispravi na pravi put posebno mene koji sam samouki elektroničar