dredder napisao:Nismo čuli recenziju, je li dynaudio pospremljen u kutiju ili se SB Troels osramotio? Kad će konačno lakiranje?
Haha, pa bila je neka mala recenzija...stojim još kod toga. Sad nakon još malo vremena - čuje se ogromna rezolucija, samo je treba malo kultivirati kvalitetnom elektronikom. Mislim da ni Pajo jeftini SACD, a ni Denon nisu na nivou...Rotel pojačalo i CDP koji sam imao prije zvučali su puno finije (a kažu da je Rotel kao oštar - ovi nisu bili), moram sad opet doći do toga. Uglavnom, hrpa rezolucije, izrazito je sve prisutno i neposredno i imam feeling da je ovo jedan od zvučnika di najbliže sjedim pozornici, a ne unosi se u facu, čak ni u premaloj sobi...zasad dobar znak. Vidjet ćemo kad se promijeni elektronika...sad samo slušam i ne zamaram se.
Preostali dijelovi za Passa čekaju kod Mousera jer fali mali trafo za napajanje DC protector pločice.

Naručio i pločice za Grounded Grid i za neko kao Audio Research balansirano pretpojačalo od Analogmetric kineza pa se i to čeka...
Dynaudio čuči na polici, trebalo bi ga u oglas stavit, lijen sam, a i patnja je s ekipom na njuškalu...
Lakiranje će bit, prije toga dobit će novu prednju ploču od 30 mm špere tak da bude ukupno debela oko 45 mm...čini mi se odokativnom metodom pipkanja da mrvicu previše vibrira, pa da malo pojačam...bit će sličica kad stignem. Previše poslova ovih dana pa nema vremena za igranje...