Bepone napisao:edison kako to dela? ja planiram nesto slicno, ne bas po ovoj shemi nego dodano par tranzistora, taman iman sasije u komadu od Al. oni tamo na diyaudio tolike hvalospjeve daju da je to za nevjerovat.
Bepo, to dela jako dobro. Hvalospjeve ne bih pjevao, ali nemam nikakvih zamjerki. Schultz ti moze reci jos bolje. Kod mene nije dugo sviralo jer... stalno nesto novo svira, ali kod Schultza se dosta dugo zadrzalo na poziciji. A mogao si cuti i moje i Schultzove MoFo na TF u Vinkovcima, ali ti si tamo vise rezal kumbasice, a manje slusal. A dobre su ti bile kumbasice...

A sad zamisli pretpojacalo cjevno, triodno, jednostupanjsko, bez povratne veze. Pojacalo jednostupanjsko, mosfet s prigusnicom kao opterecenjem, ni tu nigdje (globalne) povratne veze. Ukupno dva stupnja, najjednostavnija moguca i cista ka suza. Takav je i zvuk. Oboje vec imamo i Schultz i ja. 14W snage, sa sirokopojasnim zvucnicima bez skretnice u dobroj kutiji, moglo bi to uzeti mjeru i puno skupljim i slozenijim sistemima...
Mads K, simpatican lik i konstruktor. Napravio sam ja i njegov SEWA, a i onaj OTA... I ti dobro rade, ali mi fale napajanja. Kad bi sve te A-klase nagradio propisnim napajanjima, propao bih od tezine transformatora i kondenzatora kod susjeda ispod. A i ovako cu, i bez tih napajanja...