norrinraddhr napisao:Dorian napisao:to je sve debelo preskupo za ono sto daje, no ako vec ides u kupovinu tako necega onda bih ja uzeo NAD, cisto zato sto nudi najvise opcija, jasno ako je kartica sa slike ukljucena
razlike u zvuku su u toj klasi mizerne i to uopce ne treba gledati u tom kontekstu, MF bi definitivno izbjegao, iza NAD iduci izbor bi bila yamaha,,jasno od od ponudenih opcija
NAD MDC BluOS2i ne ide zajedno sa NAD C368 nego posebno, a sam modul košta 3599 kn. Ako bih uzimao pojačalo NAD C368 i modul izašlo bi me 11280 kn ili uzeti CD Player što je onda još nešto više ali sve zajedno ne mogu pa moram birati između ta dva.
Yamaha A S-801 mi je isto zanimljiva, između to dvoje razmišljam ili neka treća vintage predložena kombinacija koja isto može ući u izbor.
dizs, to je izvan svake pameti, pa taj cijeli NAD plus modul realno zajedno ne bi smjeli kostati vise od 3000kn
Ideja sa Yamahom od kutka je odlicna, bar u segmentu kvalitete zvuka, tu se nista od svega sto si nabrojao uopce nemre staviti u istu recenicu niti usporedivati uz kvalitetne zvucnike dobijes zvuk za nevjerovat i hrpu snage usput ako zatreba.
a evo i jedna dodatna ideja ja to zovem all rounder, ova mala igracka zvuci bolje od svega sto si nabrojao u prvom postu, plus dobijes phono ulaz plus DAC koji je bolji od onog NAD modula, nema tu ljepote i dizajna, no odnos ulozeno-dobiveno gledajuci kroz prizmu igracki koje si ti naveo u postu, ovo je zmaj za sve to zajedno i jos stane u veci dzep,, e da i BT ima,,,preluda sprava i sa zvukom za nevjerovati
https://www.psaudio.com/products/sprout ... escription