zika napisao:Volio bih upoznati ovu gospodu. Ako ne išta drugo, bio bih mršaviji, za malo, ali dovoljno da se osjećam lijepo. Godina što se tiče, bojim se da bih bio najstariji...

Ali bih (po)najviše naučio... Nakon što bih postavio slike sa njima obitelj bi mi rekla da je moja pećina, ipak, uredna. Da ste Vi živi, zdravi i da je taj osmijeh uvijek na licima. Skoro pa bih rekao: moji omiljeni likovi.

& vice versa
pećine su .... drugačije..... a ako se ukaže potreba, uvijek me bilo tko može kontaktirati da pošaljem par fotki svoje "šupe" i tu će biti kraj svakog kompariranja i grintanja, te će nastupiti sreća što je onaj čija bolja polovica gleda dostavljene slike, ipak u rangu "normalan"

... nešto kao "dostavit ćemo vam i račun na iznos koji ste rekli supruzi da ste platili za opremu"
naravno, stavim i watermark, ako zatreba

....
uglavnom, moja obično ne kroči u dotičnu šupu, jer kad god je išla, morala je hitno na ovakav samotretman, kaže (unatoč tome da je farmaceut) da ne postoji lijek koji bi joj bolje pomogao, u dotičnom slučaju... možda napalm, ali samo možda....

106775468_10215470118900627_9154493652529117899_o.jpg
...u medjuvremenu, ja pokušavam organizirati gepek za povratak kući.... osim komadine maslinovog drveta, jedne boce za ronjenje od 18 litara (treba djetetu za klub), tu su i neka nevelika željeza...
20200710_104209.jpg
u kutiji(ci) su dva komada CM85b...
nikad na zelenu granu... nekoć relativno davno sam vucario kući s mora kamen(čiće) za akvarij, slatkovodni... onda sam vucario kamenčuge za vrt.... onda sam vucario cca 60l morske vode plus nešto ulovljenih organizama za morski akvarij... onda sam vucario lampe i neke manje trafoe... onda.... e yebiga.... ako se do sada nije navikla, nikad neće

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.