ducani su se otvorili i jos prije 10tak dana sam si kupio boju
inace na boje sam jako osjetljiv , rijetko nađem niansu boje koju sam si zazelio ili mi pase
ovoga puta sam pogodio u sridu... tako zvana perla bijela , ova moja se koristi na nekim Piaggio skuterima
perla bijelih ima vise vrsta , odnosno presijavaju se u vise boja
neke bacaju na ljubicasto , neke na plavo , trula visnja i kombinacije 2 boja !!

neke su lude za vidit
ja sam si odobrao jednu koja iz zarko bijele u krem bijelo , kafeno kako bi tu rekli
jednostavna boja jako prikladna , nazalost na slici se ne vidi presijavanje
odabrao sam takvu boju jer su jako prikladne za predmete s oblinama
dati cu njen broj i kao preporuku i kao podsjetnik sebi
farbanje ide tako da na glatki spric kit ( koji je bolje uzimat sivi ili svjetiliji nego onaj crveni ) baci jedna ( ili dvije po potrebi ) ruke baze . Ona bude uvijek bijela . Kasnije nakon pola sata dok farba nije potpuno suha baci se jos jedna ruka tih zrnca , koja daju presijavanje . Njih se sprica iz daleka , i dovoljno je samo malo. Uvijek se moze dodat jos... ali ako se pretjera efekt nije dobar....
Treca faza je lak , Poliuretan ja sam ga dao 2 ruke . Njime sam presao odmah i drvo...

izgleda dobro iako nisu pore sve popunjene
farbanje nije bas ispalo za 10... to se primjeti tek u zivo i ako se zna di pogledati . Ali to se sve odradilo za 1. Maj
Tako da obzirom na meso sto sam između farbanja trebao peci , pivo tu i tamo... ispale su odlicno !!! ali takvu aventuru ne bi vise ponavljao..
kod montiranja horna u postolje trebalo se pazit da stoje ravno... nije bas jednostavan zadatak
napunio sam postolja sa po jednim prstom stakloplastike + talka ( dobije se kao rijetki kit ) i u njih utocao horne , ispravio ih i pustio dan da se osusi. Tek tad sam od ispod stavio vide .
sutra postavljam unutarnje dampiranje komore i montiram konektore
a idem i po jedan fostex fe103 na posudbu da i njega probam...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.