Khadgar2007 napisao:Ja kupio špeceraja umjesto za tjedan dana za jedno 2-3 tjedna iz razloga da ne moram ići u gužvu da kojim slučajem ne pokupim nešto i to je to.
Ma ti si siguran. Ako virus i naleti, pogubit ce se u onolikoj bradi...
Khadgar2007 napisao:Ja kupio špeceraja umjesto za tjedan dana za jedno 2-3 tjedna iz razloga da ne moram ići u gužvu da kojim slučajem ne pokupim nešto i to je to.
Khadgar2007 napisao: Viš vraga ljudi pokupovali glatko brašno,a ja to ne kupujem osim ako nije smak svijeta jer prije bi u kući farbao sa kompresorom nego mijesio sa glatkim brašnom.

Zmajz napisao:LJUDI, ZAR VI NEZNATE SAMI PROIZVESTI KVASAC?????
Edison napisao:pamook napisao:evo jedna (jedina) fotka iz Kauflanda u petak navečer, poslalo me po omekšivač (jer taj djeca vole, inače drugi ih "guši")
Pamooce, kad se peru tvoje gace, ne daj zeni da stavlja omeksivac. Za svaki slucaj...

Bepone napisao:grunf napisao:zna li neko di ima kupiti kvasca, moja gospođa već par dana uzalud traži, mater ima na Prviću ali ne smin kod njih
dogovoria san sa starim robnu razmjenu, ja njima voće i povrće a oni meni lignje i maslinovo ulje , mislim da sam dobro proša, sastanak na rivi na srimi , ja ostavim svoju kesu na koloni, stari svoju i biž u brod , nema blizu
, možda mater stavi i kvasa
![]()
nacuo sam da su na prvic doklempetarili talijani u izolaciju? pa nestat ce celi otok, tamo su samo starci?
pamook napisao::lol:imam ja 100g suhog kvasca, pa mozemo napravit neku razmjenu, recimo za 10l nerazrijeđenog domaćeg maslinovog ulja
...jest da time radim sebi čisti gubitak, ali.... zašto ne izać u susret nekome potrebitom
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 9 gostiju