beboni napisao:...i da,ak netko može dati preporuku za dobar 4 inčni fullraner koji je linearan od 400hz do 15ak khz,bio bih zahvalan.
Fostex fe103 en ili SOL još bolje!!
beboni napisao:...i da,ak netko može dati preporuku za dobar 4 inčni fullraner koji je linearan od 400hz do 15ak khz,bio bih zahvalan.
beboni napisao:Bepo,zar nije SOL ograničena/aniversary serija,mislim da se više ne prodaje.Kako god,hvala na hintu.
Stalno mi se motao fostex po glavi,al kad pogledam da su to vrapci od 5-10wati ,prerano bi to otišlo u klip,ili se varam?
Bepone napisao:beboni napisao:Bepo,zar nije SOL ograničena/aniversary serija,mislim da se više ne prodaje.Kako god,hvala na hintu.
Stalno mi se motao fostex po glavi,al kad pogledam da su to vrapci od 5-10wati ,prerano bi to otišlo u klip,ili se varam?
da, sol je limitirana verzija ali ima vise "magije " u zvuku! i ima malo snage, nesto manje od 10w , ali kod tebe ce se korisiti kao mid-visokotonac, koji treba manje snage nego bass..a zv ima 90 db sto nije ni tiho toliko...normalna glasnoca... za 10,15jstak wati sistem ce bit,
a takvi su ti i ovi koje vec imas ?
Pao Pepeo napisao:od njihovih 4rka probao sam tang band w4-1320sif i onu verziju sa neodinijskim magnetom
Fostex cak i obican en model puno muzikalniji...
prcko sam nesto i sam alpair 7 koji je isto jako ugodan , pita malo vise snage ali daje i vise basa
beboni napisao:uh,metalne membrane....loša iskustva,
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju