...konačno stavio kozu u pogon... nakon dva dana dangubljenja oko otpalih/pokidanih i inih vijaka i matica, promjenom 3 ležaja (u 2 odlaska u grad, jer su mi dali pogrešnu dimenziju

) i nakon višestruke obuke preko jubito videa (nema ništa za dotičnu pilu, ali generalno se da skuzit sto gdje i zasto) - radi... sad mogu umjerenim tempom proizvodit daščice za potpalu

... naime, kvaliteta i preciznost reza je malo bolja nego standardni "aran", ali vidjet cemo kad se malo jos utreniram i nabavim bolji list pile (ovaj je putujući do mene iz Alemagne u jadnoj kutijici dobio par udaraca pa je na jednom mjestu "spigan" te se to osjeti jer pila pleše kad dodje tim mjestom na mjesto reza)... svejedno, sad se mogu probat igrat proizvodnje letvica, a izgleda da ce sljedeca akvizicija biti mala hobby debljača aka diker

....
kako su se komadi koje sam rezao davno osušili čekajući da se pila nabavi pa onda i pokrene, oprobano je na maslini, orahu i (mislim) marelici (ili je breskva, ne znam, oni komadi gore lijevo)...
eto.... jos jedan komad kineskog poluproizvoda u ergeli... da nisu štedili na par vodilica i boljem sistemu napinjanja pile, bilo bi 2 klase bolje.... al ebiga

20190318_131315.jpg
20190318_151544.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.