Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la davorin » Sri vel 06, 2019 12:59 pm

Da pogađam: EL95 ili PL95!? :lol:
davorin

PostPostao/la Bepone » Sri vel 06, 2019 1:33 pm

a stara boljka da,PL95, :mrgreen:
Bepone

PostPostao/la fixxxer » Sri vel 06, 2019 1:59 pm

Imam ti ja dosta Niških, ali ne onih ko tvojih :whistle: :mrgreen: :lol:
fixxxer

PostPostao/la Bepone » Sri vel 06, 2019 2:12 pm

sta te sve zanima? :lol: :lol:
Bepone

PostPostao/la davorin » Sri vel 06, 2019 6:34 pm

Svojevremeno sam kupio od jednog člana foruma (iz Srbije je, a čini mi se da se učlanio samo zbog prodaje elektronki!?) 30 komada EL95 i 20 komada PL95 sve nove, bez kutija i proizvedene u EI-Niš -u. Unatoč glasinama koje su se po forumu i TF-ovima provlačile o njemu (da prodaje elektronke lošeg vakuma, strujno slabe, ručno reprintane, itd.) sve kupljene elektronke (kao i 20 komada 6GH8A te nekoliko ECF80 koje pridodao kao poklon) su bile i izvrsnom stanju (odličan vakum i struje iznad 100% od nominalnih tvorničkih statičkih podataka).
davorin

PostPostao/la Bepone » Sri vel 06, 2019 7:38 pm

tocno je da se uclanio sam zbog prodaje.. ja sam uzeo vise i imam oko 40 % skarta, sta nije ni cudno za nenastampane lampe preprodavane u ovo moderno bezvezno stecajno doba fabrike EI nis.
. a i poslao sam covjeku mjerenja! spomenute ECF80 takodjer mikrofonicne pogotovo kad se koristi za V1 u nekom pojacalu sa vise gejna! sumljive i neupotrebljive...nakon 1 godisnje rasprave da ce mi poslat zamjenske to se nikad nije desilo, valjda nije bilo dosta da sam poslao 400 emajlova.trebalo je jos 1000 pa bimo se mozda dogovorili.. prevarant se zove Dejan Kljajic a emajl mu je kljajajunior@gmail.com" target="_blank" target="_blank.. taj prodaje lampe samo jednom svakome. nadje zrtve pobere pare i nestane na drugo mjesto.
najjaca mu je spika, koji brand lampi zelis , mozemo nastampati bilo koji. :lol: :lol:
Bepone

PostPostao/la pamook » Sri vel 06, 2019 8:03 pm

:? a vis, od onih recenih Davorinovih, 10 komada je zavrsilo kod mene (EL95) i sve mjere gotovo istih 24mA (100%)... al sve do jedne..... :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Bepone » Sri vel 06, 2019 8:20 pm

nemam niti jednu EL95..48 kom PL95 i 50 kom ECF802 od ovog tipa
ovih prvih 48 sam izmjreio sve do jedne, tablica prilozena.. bezveze i van svih standarda, lik je pare uredno uzeo, posaljes mu ponapred a neznas sto ces dobiti, a nema reklamacije. a ima i lampi u kojima plesu komadici stakla unutra, staklo u staklu :D : D po tome je sve jasno od kuda su dosle (kontejnera)
pl 95 mjerenja 2.png
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bepone

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri vel 06, 2019 9:01 pm

Prodajem kerami... ups vitroplast pločice!!! :mrgreen:
Ostao još samo zadnji dio posla...bušenje rupa.

tiskane1.jpg

tiskane.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la tubeman » Sri vel 06, 2019 9:59 pm

Hebate...
Svi nešto govore u šiframa :)
Khadgar prodaje nešto što valjda samo on zna što, Bepo nešto s nečim mjeri mjeri pa se ljuti.....
Nije to više za mene :) :)

Bepo....
Opet si negativan. Zato su ti i lampe za***ac.
Ili možda nisu .....?

I ja sam nabavljao iz istog izvora primjerenu količinu EL95, PL95 i štatijaznamštoviše i sve su OK.
Uzeo sam više baš zbog toga što nisam znao što mogu očekivati - što je posve normalno , pogotovo jer je cijena bila više nego smiješna.
Da ih je i pola bilo za ništ ne bih se bunio.

Ali...
Treba voditi računa da posve nove cijevi najčešće neće u prvom mjerenju pokazati ono što očekujemo od njih.
I moje su kod prvog mjerenja djelomično bile li-la.
Drugo mjerenje (koje je uslijedilo koji dan kasnije) je pokazalo da je sve u redu. Full emisije uz vrlo konzistentne rezultate.
Na kraju sam skužio da mi uopće ne trebaju jer je iz nekih kutija izronila cijela hrpa zaboravljenih visokobrandiranih istih :)

Dakle, živce na hozentregere (ne znam kak se to veli po istrijanski :twisted: ) i mjeri opet.
I uzmi ispravan tester :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica