bepo...
jel imas ti jos onih dugačkih hladila što si ih dilao pred desetak godina ?
il sam ja nesto pobucao..ostalo mi u glavi da si imao hladila dužine 1m ili slično pa si rezao na manje komade ?
Bepone napisao:@yoke,
da, lateralni, ovo najbolje od najboljeg,
kako ja mislim delat samo pol, tj 60W, treba samo jedan par tranzistora po kanalu, prodjen sa 4 komada to iman ..
od kutka sam uzeo plocicu, pa ce bit nesto viska, a i iman jedan crescendo doma, pa mozda ti sastavin/uparin istu takvu kombinaciju za 60W (samo pol moguceg ukupnog izlaza), ako zelis 120W, onda ti trebaju 4 para, 8 tranzistora..
ima kutak one plocice od kuda se moze kanibalizirat, na jednoj plocicu je 6 parova! na dviej plocice 12, odmah ti ostane za rezervu, ili jos jedan kanalprobaj nesto s njim mijenjat, mozda ljm ljm
Zmajz napisao:Problem su lateralci, ja naprimjer imam samo dva para SJ50 i sk135, stoga ide ograničenje... ali ima mjesta za još neka 2 para kad bude. Osim toga, mogu li se staviti 2SK1058 / 2SJ62 umjesto njih? njih se nađe na domaćem terenu...
Bepone napisao:@yoke,
da, lateralni, ovo najbolje od najboljeg,
kako ja mislim delat samo pol, tj 60W, treba samo jedan par tranzistora po kanalu, prodjen sa 4 komada to iman ..
od kutka sam uzeo plocicu, pa ce bit nesto viska, a i iman jedan crescendo doma, pa mozda ti sastavin/uparin istu takvu kombinaciju za 60W (samo pol moguceg ukupnog izlaza), ako zelis 120W, onda ti trebaju 4 para, 8 tranzistora..
ima kutak one plocice od kuda se moze kanibalizirat, na jednoj plocicu je 6 parova! na dviej plocice 12, odmah ti ostane za rezervu, ili jos jedan kanalprobaj nesto s njim mijenjat, mozda ljm ljm
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju